ילד בן 9 - התפרצויות כעס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 9 - התפרצויות כעס
    א.
    07/12/2016

שלום, לבני בן כמעט 9 יש קושי בויסות רגשי. מגן חובה התחילו התפרצויות זעם, תקופות קשות באות בגלים. אין לו בעיות קשב וריכוז ובביה"ס הוא תלמיד מצטיין. ב4 שנים אחרונות היינו בטיפולים (של כמה חודשים כל פעם) אצל 3 פסיכולוגיות, המצב משתפר ואחר כך עוד פעם...לאחרונה הוא ממש מתחצף, הורס דברים בבית, מרביץ לאחותו, בורח מהבית, צהרון. כתב לי פתק שהוא שונא אותי...אני מנסה להיות סבלנית, מדברת אתו. אבל הכי עצוב לי שנראה לי שהוא באמת לא אוהב אותי...כאשר אני בוחה, אומרת לו שנפגעתי, שזה מכאיב לי הוא לא מחבק אותי, לא מבקש סליחה מיוזמתו. מגיל אפס תמיד חיבקתי ונישקתי אותו, נתתי אהבה. מה השתבש בדרך? בעלי לא מוכן ללכת עוד פעם לפסיכולוגים, ההפך רוצה להיות אתו יותר קשה. ואני שוב חשבתי שהוא צריך יותר תשומת לב, אולי ההפך לצאת אתו לזמן איכות לבד..מה לעשות? איזה טיפול עוד יכול לעזור?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 9 - התפרצויות כעס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציעה לחזור לפסיכולוג

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    10/12/2016

אני מנחשת שישנו קושי מול פסיכולוגים בשל כך שעברתם כבר בין 3 פסיכולוגים שונים. חשוב לתת אמון בדמות המטפלת ולבקש גם גישות התנהגותיות בטיפול. לרוב, הגברת ענישה, לא מביאה לשיפור במצבים כאלה, וחשוב להבין את המצוקה לעומק. אל תפסיקו טיפול כל כך מהר ואל תעברו מפסיכולוג לפסיכולוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו