טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני כ3 שנים התגרשנו לאחר גילוי של בגידות רבות של מי שהיה בעלי ומערכת יחסים ארוכה עם אישה נשואה . מאז שניהם התגרשו והגרוש שלי עבר לגור בביתה (עם ילדיה). יש לנו 3 ילדים , 2 בוגרים ואחת בת 6. האבא שומר על הסדרי ראיה ולוקח את הקטנה לבית המאהבת , אחיה הבוגרים לא מקבלים את המאהבת שלכאורה פירקה את משפחתם ולכן לא מגיעים לביתה. גם אני לא מגיעה לשם כמובן. שאלתי היא איך להסביר לביתי הקטנה מדוע אני לא מסכימה להגיע לשם, לראות את חדרה. בכל פעם היא מנסה לשכנע אותי להיכנס לשם ולא מבינה כיצד אני שמחנכת אותה על ערכי חברות וכיבוד אחרים לא מגיעה לשם ולא מוכנה להכיר את בת זוגו של אביה. באותה מידה היא לא מבינה למה אביה לא יכול לבקר בבית שלה (שלי). כיצד להסביר לילדה בגילה את סיפור הגירושין שלנו שקרה בעקבות מסכת בגידות ושקרים של אביה (למרות שהתעקשתי על טיפול זוגי שלא צלח). בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מהודעתך נשמע שישנה מורכבות רבה ביחסים. נראה שכדאי לפנות לייעוץ פרטני בנושא. ייעוץ אינטרנטי לא יכול להתייחס לרגישות של הפרטים במקרים כאלה. בהצלחה מיכל חסון רוזנשטיין פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים נוער ומבוגרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד