מאשימים אותי בהטרדה מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאשימים אותי בהטרדה מינית
    לוי
    17/12/2016

פסיכולוגיה קלינית של הילד והמתבגר

הטרדה מינית??

לוי 15/12/16 | 15:12

אני תלמיד כיתה יב. במבחן שהתקיים בכיתתי המורה הבוחן השיב בחלק השני של הבחינה רק לשאלות של הבנות בכיתתי, לאחר שבחלק הראשון של הבחינה השיב לכלל תלמידי הכיתה. הדבר לא מצא חן בעיניי כלל משום שלתלמידת כיתתי הוא ענה על שאלותיה וכשאני וחבריי הצבענו בכיתה וביקשנו את עזרתו, הוא לא ענה לנו. כעבור מספר רגעים שוב הצביעה תלמידה מהכיתה והמורה ענה לה. כשאני הצבעתי שוב נתקלתי בתשובתו של המורה: אני לא עונה לשאלות. חבר אחר מהכיתה הצביע, וגם לו המורה סירב לענות. החבר שהצביע אמר למורה: בגלל שאני לא עושה לך עיניים אתה לא עונה לי? שוב הצביעה תלמידה לעזרת המורה, אשר השיב לשאלתה. כשאני הצבעתי, נעניתי בסירוב: תסתדרו לבד. כשחזרתי למקומו שאלתי את המורה בקול רם: בגלל שאין לי ציצים אתה לא עונה לי? בתום הבחינה ניגשה התלמידה לרכז השכבה וסיפרה לו בבכי את הסיפור. כעבור שעה קלה הוזמנתי לבירור אצל הרכז והיועצת ונאמר לי שזאת הטרדה מינית. לדיבריהם, פגעתי ברגשותיה של התלמידה. כל ניסיון שלי להסביר את האפליה בכיתה עלה בתוהו. הרכז ענה לי שאני חי בסרט ושהדיעה שלי לא מעניינת אותו.ואז הוא החל להתלהם ולצעוק בקולי קולות על התנהגותי. אני ממש מאוכזב שזכיתי ליחס כזה אשר במקום להתייחס לאמירה שלי כבעיה ממשית של אפליה בכיתה בין הנים לבנות, הם בוחרים להתעלם מהבעיה ולכנות אותי "שונא בנות". מחר הוריי ואני מוזמנים לשיחה אצל מנהלת. מה יהיה? האם באמת ייפתח נגדי תיק על הטרדה מינית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליצה לשתף את פסיכולוג בית הספר בפרטי האירוע ולהתייעץ

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    17/12/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו