מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאשימים אותי בהטרדה מיניתלוי17/12/2016
פסיכולוגיה קלינית של הילד והמתבגר
הטרדה מינית??
לוי 15/12/16 | 15:12
אני תלמיד כיתה יב. במבחן שהתקיים בכיתתי המורה הבוחן השיב בחלק השני של הבחינה רק לשאלות של הבנות בכיתתי, לאחר שבחלק הראשון של הבחינה השיב לכלל תלמידי הכיתה. הדבר לא מצא חן בעיניי כלל משום שלתלמידת כיתתי הוא ענה על שאלותיה וכשאני וחבריי הצבענו בכיתה וביקשנו את עזרתו, הוא לא ענה לנו. כעבור מספר רגעים שוב הצביעה תלמידה מהכיתה והמורה ענה לה. כשאני הצבעתי שוב נתקלתי בתשובתו של המורה: אני לא עונה לשאלות. חבר אחר מהכיתה הצביע, וגם לו המורה סירב לענות. החבר שהצביע אמר למורה: בגלל שאני לא עושה לך עיניים אתה לא עונה לי? שוב הצביעה תלמידה לעזרת המורה, אשר השיב לשאלתה. כשאני הצבעתי, נעניתי בסירוב: תסתדרו לבד. כשחזרתי למקומו שאלתי את המורה בקול רם: בגלל שאין לי ציצים אתה לא עונה לי? בתום הבחינה ניגשה התלמידה לרכז השכבה וסיפרה לו בבכי את הסיפור. כעבור שעה קלה הוזמנתי לבירור אצל הרכז והיועצת ונאמר לי שזאת הטרדה מינית. לדיבריהם, פגעתי ברגשותיה של התלמידה. כל ניסיון שלי להסביר את האפליה בכיתה עלה בתוהו. הרכז ענה לי שאני חי בסרט ושהדיעה שלי לא מעניינת אותו.ואז הוא החל להתלהם ולצעוק בקולי קולות על התנהגותי. אני ממש מאוכזב שזכיתי ליחס כזה אשר במקום להתייחס לאמירה שלי כבעיה ממשית של אפליה בכיתה בין הנים לבנות, הם בוחרים להתעלם מהבעיה ולכנות אותי "שונא בנות". מחר הוריי ואני מוזמנים לשיחה אצל מנהלת. מה יהיה? האם באמת ייפתח נגדי תיק על הטרדה מינית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לשתף את פסיכולוג בית הספר בפרטי האירוע ולהתייעץ
ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין17/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)