מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה עם ילדים להורים גרושיםצליל27/02/2017
שלום אני אמא ל2 ילדים בני 4וחצי ו7 וגרושה כשנתיים, האבא חא עומד בהסדרי ראייה, בא מתי שבא לו, מצלצל שעה לפני עומד מתחת לביניין לוקח לחנות קונה חטיף, ונעלם שוב לחודש חודשיים, מידי פעם מצלצל, הילדים לא מבינים מה הסיבה שהאבא ככה מתנהג ללא שבתות, ללא לינה בכלל להיות איתם כמה שעות, שום כלום מה שהסברתי לא מובן להם, ניסיתי יישוב סיכסוך זה נגמר בפיצוץ, איך אתם יכולים לעזור לי שאעזור לילדיי מה להסביר,( אציין שקרו מקרים בהם אמרתי תשאלו את האבא וזהו) לצערי הילד עובר ריגשי , ועבר איבחון של קשב, (כרגע לא ממהרת לתת כדור) והמון מוסח, אשמח לעזרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרושים
ד"ר הלית דורי08/05/2017צליל, כמו שהגרושים קשים לך הם קשים פי כמה לילדים. אבל בתוך כל הסבך הזה. זה האבא שלהם ולכן לא משנה מה הם אוהבים אותו. חשוב לא להכניס אותם בינכם. אני מניחה שאת מנסה לעשות את זה, אבל זה מאוד קשה כשהוא אינו צפוי. העניין הוא שבמצב כזה את כועסת עליו והם יודעים את זה. נסי לדבר איתם ולהגיד להם שיש להם אבא מבולבל מאוד ולכן לפעמים הוא בא ולפעמים לא, וקשה מאוד לדעת. אבל צריך לשמוח כשהוא עושה את זה כי זה אבא שלהם.
אני מניחה שלהציג אותו באור חיובי זה לא הדבר שהכי תואם את תחושות הלב שלך. אבל בקשת איזה עזרה מהירה וקונקרטית וזו העצה שלי.
העצה החשובה יותר, היא לדאוג לטיפול רגשי, עבורך הילדים ועבורך. גם את זקוקה לתמיכה בסיטואציה כל כך מבלבלת כמו זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)