אבא נעדר עקב עבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא נעדר עקב עבודה
    אלי
    18/05/2017

ביתי היחידה בת שנתיים ושלושה חודשים. מאז שנולדה אני נוסע לחול למשך חודשיים וחוזר לחודש שבאמצעו אני נוסע לעשרה ימים לבקר הורי הקשישים והחולים שגרים במדינה אחרת. כך שבעצם ביתי רואה אותי במצטבר 20 יום ברבעון. קראתי שיתכן שאני גורם נזקים קשים לביתי בגלל העדרויותי. האם יש דרך למנוע נזקים אלו או שעלי לחפש עבודה אחרת? יש לי אפשרות לנסוע רק בחורף לחמישה חודשים ובשבעת חודשי הקייץ להיות עם ביתי האם מצב זה עדיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא נעדר עקב עבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החיים

ד"ר הלית דורי
    21/05/2017

אלי, יש מצב רצוי ויש מצוי. כולנו רוצים לגדל את הילדים שלנו בהרמוניה, יחד, בכיף. אבל המציאות היא שונה. דברים שונים קורים לאנשים שונים בחיים וצריך לעשות את הטוב ביותר עם מה שיש.
    לגבי השאלה האם לשנות את הסידור, זה יותר שאלה שצריך לסגור עם בני הזוג.
    השאלה הגדולה מה עושים כשנמצאים עם הילדה. איך אתה מראה לה שיש לה אבא ב 20 יום ברבעון?
    הכוונה היא לא כמה משחקים ומתנות אתה קונה. הכוונה כמה יש דמות אב מולה. וגם איזה דמות של משפחה היא רואה.
    ילדים הם עם גמיש מאוד ומוכן לקבל הרבה דברים שלנו נראים מוזרים. אבל הם צריכים הורים שישמשו כהורים, כדוגמא. וזה התפקיד שלך בימים שאתה כן בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודות

אלי
    24/05/2017

ד"ר הלית היקרה, תודה רבה על תשובה מעבר לציפיותי שתבוא עליך הברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו