טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בני היקר בן 4, ילד מקסים מאד. כנכנסים לגן לא יוצר אינטראקציה עם הגננות ומעדיף את הילדים. מעט בייישן .מאד מקשיב לכללי הגן ומאד מכבד עד כדי כך שאני רוצה שימרוד אפילו. שאלה 1- יש לו אמירות בבית כמו "הגננת לא תרשה לי להוריד חולצה" או אמרתי לו אם יגרד לך תוריד ותגרד את הרגל והוא אומר אבל יפה לא תסכים, או שהוא בעט בי וכעסתי עליו ואמר אל תגידי ליפה שלא תגיד דברים. זה מכאיב לי ומכעיס אותי. עזרה. שאלה 2- יש לו חבר שהוא מאד אוהב וכשאנחנו בגינה אחרי הגן אני שומעת אותו כל שניה אומר "אתה חבר שלי נכון" ויותר מפעם אחת. על מה זה מעיד? עזרה. אשמח לדעת איך להתמודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נשמע שיש לבן שלך קצת ביטחון עצמי נמוך. וזה נשמע שהוא חושש בין היתר מהגננת, והוא חווה כל תגובה שלה כביקורת. דבר כזה יכול לנבוע מסיבות רבות: כמו קושי בויסות חושי (נשמע מוזר אבל אמיתי), בעיות בקשב וריכוז, סביבה ביקורתית, קשיים מוטוריים ו/או שפתיים ועוד הרבה סיבות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד