טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב בני בן 7. משתעל שיעול נבחני כבר כחודש וחצי. השיעול יבש כמו נביחת כלב. תמיד במהלך היום ,אף פעם לא בלילה. הוא יודע לחקות את השיעול באופן מדויק. כשמעירים לו משתעל שוב ושוב. מה עושים?זה יכול להיות משהו רפואי? אני מודאגת אומרת לעצמי שזה יעבור ואז אני מרגישה שאני מזניחה משהו. מה עושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיכאלה, לפני שמתחילים להניח שיש משהו פסיכולוגי שקשור בשיעול צריך לבדוק ולשלול משהו רפואי. לוודא שהוא מחוסן נגד שעלת כמובן. אחרי שזה ישלל בהחלט יש לשקול שזה משהו יותר פסיכולוגי או פסיכולוגי-רפואי. ההלקאה העצמית (את את עצמך) לא מקדמת כלום חוץ מאולי את החרדה שלך. עשית טוב שהפנית לכאן שאלה. כבר צעד קדימה. עכשיו תקבעי תור לרופא ילדים לברור. צעד צעד והדברים יתבהרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד