כניסה לגן בגיל חצי שנה, האם נכון שמי שמכניס לגן בבוקר יהיה האב והאם רק תאסוף בסוף היום?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כניסה לגן בגיל חצי שנה, האם נכון שמי שמכניס לגן בבוקר יהיה האב והאם רק תאסוף בסוף היום?
    ELYA
    29/05/2017

אני אמא לתינוקת שעומדת להיכנס לגן, בכוונתי במשך 4 ימים ראשונים להביאה לגן בבקור במהלך תקופת ההסתגלות ולאחר מכן חשבנו שהאבא יביאה לגן, האם הדבר נכון כאשר אני המטפלת בילדה האבא נמצא בקרבת הילדה אך אף פעם איננו מטפל בה? מדובר בילדה שאף פעם לא נפרדת ממני, אפילו לא למספר שעות...
    חשבנו על האופציה מכיוון שאני מעדיפה להתחיל לעבוד ב-7:00 על מנת לאסוף אותה בשעה 15 וכן מכיוון שאני רגישה מאד לבכי של הילדה והוא בכלל לא מתרגש מבכי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה לגן

ד"ר הלית דורי
    29/05/2017

אליה, כל סידור שמתאים לכם הוא סידור מתאים. בסופו של דבר מדובר באבא של הילדה וחשוב שגם לו יהיה קשר עם הילדה. היה רצוי שהוא יבלה איתה זמן לבד גם בנסיבות אחרות בשביל לא להצמיד תפקיד אחד של האבא לילדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו