טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילדה מאוד עדינה במיפגש עם בני גילה היא משחקת יפה אך כאשר מישהו חוטף או מרביץ לה היא פורצת בבכי גם כאשר הילד/ה הרבה יותר קטן מימנה וחלש מימנה היא לא מנסה להחזיר(אני משתדלת מאוד לא להתערב) במיוחד כאשר מדובר באחיינים אך לא פעם נוצרו מתחים בעיקבות זה במיוחד מאחר שדבר זה מפריע מאוד לבעלי והוא מעדיף שנימנע ממפגש עם משפחתי כאשר האחינים נמצאים(כמובן שזה מפריע להורי שרוצים ליראות את כולם ביחד הייתי רוצה לדעת איך לחנך את ביתי לעמוד על שלה מול ילדים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אולי זה עניין של אופי והיא וותרנית אני לא ממש מנוסה בגיל הזה. אבל אני לא הייתי מעודדת אלימות בשום דרך ולא הייתי אומרת לה להחזיר כאשר מכים אותה כי בכך את מחנכת שאלימות פותרים באלימות, אולי זה טוב שאת לא מתערבת. איפה ההורים של האחיינים שחוטפים ומכים??? למה הם לא מתערבים??? דברי איתם ותאמרי להם שהבת שלך לא נהנית לבוא אליהם בגלל זה ואולי הם יוכלו לעצור את זה. שאלה מעניינת נשמע מה המומחים שלנו אומרים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד