מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבחון פסיכולוגי - חוזר או פסיכיאטר?רונית01/06/2017
בני בן 3 ועשרה חודשים, הופנה ע"י הגננת להתפתחות הילד היות והוא מתעלם ממנה (הוא נכנס לגן לא גמול) כאשר היה מפספס היו קוראים לי וכועסים עליו... (היה מצטאה). בהתפתחות הילד ביום של האבחון הפסיכולוגי האב הגיע באיחור ( ההורים רבנו על כך מול הילד, אני בכיתי וכך הוא נכנס לבדיקה). בסיכום הבדיקה נאמר לנו שבכל הבדיקות הוא יצא מעל הממוצע (איקיו 120) אבל באבחון הרגשי הוא יצא מאוד נמוך ביחס לשאר המדדים ולכן הם ממליצים אבחון פסיכיאטרי וגן של חינוך מיוחד, כל מי שמכיר את הילד (רופא המשפחה, אחות טיפת חלב, גננות, מורות שמכירות אותנו - טוענים שאני מגזימה שאני בכלל לוקחת אותו לכל האבחונים כי הכל בסדר... מצד שני אני לחוצה מהתוצאה... רציתי לשאול: האם כדאי לעשות אבחון רגשי חוזר? או ללכת לאבחון פסיכיאטרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות
ד"ר הלית דורי02/06/2017רונית, את יכולה להניח שאם לכם, שאתם מכירים את הילד טוב מאוד, קשה להחליט ולדעת מה לעשות ואתכם הכל מבלבל אז לי מאוד קשה לתת המלצה על סמך כמה משפטים. ובנוסף, אם אתם מבולבלים נחשו עד כמה הילד מבולבל.
אני חושבת שאתם צריכים לחזור למי שעשה לכם את האבחון, לבקש איתם שיחה. ולהתיעץ איתם. להציג את ההתלבטויות וכל מה שאת אומרת כאן. ולנסות להחליט יחד מה נכון לעשות.
אם זה לא מתאים, קחו דעה נוספת. לכו לעוד אבחון, לא חייב להיות פסיכיאטרי. יש להניח שאבחון פרטי יהיה מקיף יותר (מכונים להתפתחות הילד מאוד לחוצים בזמן ותפוקות מצד המערכת ולכן קצת יותר קשה להם - אני יודעת כי אני עובדת באחד כזה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
רונית02/06/2017נקווה לטוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)