מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדים בבית ילד בן 8יעל06/06/2017
שלום. אני אם יחידנית לבן 8. חיים בקיבוץ שהוא ביתי מילדות. בני הוא אחד מהילדים הדומיננטיים והמנהיגים בשכבת גילו. יש לו חוש הומור וחוש "חברתי", אהוב על מרבית הילדים, מוקף חברים. ילד מדהים !!! (-: לפני 4.5 שנים עברנו מדירה קטנה לבית גדול יותר שבניתי. בתחילה היו לו מעט פחדים (לעבור בין חלקי הבית) שעברו די מהר. לאחרונה (למעלה מחודש !) התחיל לפחד שוב בעקבות חלוםמפחיד שחלם על גנב שבא לבית וניסה לרצוח אותנו..... (אני משתדלת לסנן בבית תכנים... לא רואים כמעט חדשות וכיו"ב) ומאז הוא ממש מפחד לעבור מחדר לחדר (רק כשיש חברים בבית הוא משוחרר יותר) רגיש לכל רעש.. מעיר אותי בלילה ללוות לשירותים ובכלל מבקש ליווי רוב הזמן. הבנתי שהסברים רציונאליים לא משכנעים. נוקטת בגישת שיחות וחיבוקים אבל זה לא משתפר ואני חוששת שיחמיר )-: (אגב הוא מבקש למעלה משנה אבא... ומפנטז על אחים.... חייבת לציין שעניין היחידניות הוא בהשלמה מלאה, לא התפשרות. אני טיפוס שעושה הכל בעצמו) איך אני אמורה לפעול בעניין הפחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים
ד"ר הלית דורי06/06/2017יעל, ליחידנות אין קשר לקושי. ראשית זה גיל אופיני לפחדים כאלו להופיע, לא תחת כותרת הפחד מחושך אלא הפחד לשלמות הגופנית שלך ושלו. ובמדינה כמו שלנו, כל מאמץ מצידך למנוע ממנו תכנים קשים הוא כמעט בלתי אפשרי. המציאות עולה על כל דמיון.
כדבר ראשון - לא הייתי פוסלת את הפחד שלו. כי הרי מי מאיתנו לא מפחד מגנב שיכנס לבית. יש משהו מציאותי במה שהוא חושב, פסילת הדעה שלו רק מחלישה כל אמירה אחרת שלך.
שנית - שימי אורות חלשים בבית או השאירי באופן קבוע אור בשרותים. החליטו ביחד איזה אור נשאר דלוק בלילה.
ודבר אחרון - אם הוא מפחד להכנס לחדר כלשהו בערב (שכשאתם עוד ערים), בגלל החושך. שאלי אותו אם הוא חושב שאת (שאוהבת אותו כל כך) היית שולחת אותו למקום שיכול לקרות לו שם משהו. פני אל ההגיון שלו. אם הוא יכול להיות אמיץ עם חברים הוא יכול להיות אמיץ כשאת איתו בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)