טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 12. לא התחיל את גיל ההתבגרות פיזית וריגשית. עצמאי לא מפגין בעיות רגשיות נפרד ממני בקלות חברותי ו"נח למשתמש". מפעם לפעם מגיע אלי למיטה בלילה עקב חלומות רעים או "יתושים/זבובים" בחדר. אני עדיין לא מרגישה שנכון לי להגיד לו לא לבוא למרות לביום למחרת אני גמורה. האם לדעתך אני עושה נכון שאני מאפשרת לו להגיע למיטתי בלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עינת, ראשית קראי את התשובה שנתתי ליעל "פחדים בבית ילד בן 8". כי הדברים די דומים. לשאלתך האם זה נכון? הנה כמה סיבות לכך שזה לא נכוןף 1. את עייפה, גמורה וקשה לך לתפקד - זה אומר שמשהו כאן לא נכון 2. בכך שאת מאפשרת לו לבוא למיטה את למעשה מאשרת לו שהפחדים שלו מוצדקים, מה שכמובן מחזק אותם. 3. מה לגבי הזוגיות שלך? זה לא קצת מפריע? נסי לדבר איתו ולראות איך אפשר לעזור לו מבלי שהוא יצטרך לבוא למיטה שלך - אור? מכשיר נגד יתושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד