מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 4 עם אגרסיותמיטל16/06/2017
שלום רב,
יש לי בת בת 4, עד גיל 3 הייתה ילדה מקסימה הקשיבה מאוד אהבה חום וחיבוקים והחזירה לנו חיבוקים, כמובן שפה ושם היו לה יציאות שהיא רוצה רק בדרך שלה, אבל זה דבר טבעי לגמרי .ברגעי שנכנסה לגן עירייה הכל השתנה!!!גם נולדה לה אחות קטנה באותה תקופה אבל באמת באמת שזה לרגע זה לא שם אותה בצד!!
ההתנהגות שלה נהייתה אגרסיבית פשוט מאוד מילדה נחמדה וחביבה ניהייתה תוקפנית מורדנית ואגרסיבית כל הזמן שאני מחבקת אותה או מנשקת היא אומרת תנגבי את הנשיקות שלך לא מכבדת אותי בכלל! יכולה להרביץ אומרת לי לכי מכאן בבוקר אומרת בא לי את אבא כל פעם מעדיפה דמות אחרת או את סבתא או את אבא לפעמים לא בא לה גם על סבתא בלי סיבה מוצדקת כלל!! כאילו כל יום היא קמה ברגל שמאל ממש אני צריכה ללכת על ביצים לידה, אני מאוד סמכותית איתה מאוד מנסה לקיים את מה שמבטיחה ולא סתם מבטיחה, נותנת לה המון המון חום ואהבה יחס וכל הזמן מישהו נמצא איתה, יש לה אחות קטנה בת 10 חודשים וזה ממש לרגע לא גורם לה להיות בצד ממש ממש לא כי אמא שלי תמיד בא לעזור ולהיות איתה כך שאף פעם היא לא תרגיש שהיא לבד! אני חושבת וכמעט בטוחה שזה אפילו אובר יחס . בעלי לא נמצא איתה כמו שאני ואמא שלי ואיתו היא אחרת למרות שגם כלפיו לפעמים יש "יציאות" , מה אני אמורה לעשות עם האגרסיות הלא מוצדקות האלו? וחוסר כבוד כלפיי ללא שום סיבה. אני באמת חושבת שאני נותנת לה את המקסימום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה ועצמאות
ד"ר הלית דורי16/06/2017מיטל, זה באמת מאוד קשה לשמוע את הילד שלך אומר לך שהוא לא רוצה אותך. ואני תמיד מתרגמים את זה מייד לחוסר אהבה. את המכות שהיא נותנת לך לא הייתי מאפשרת. אבל לגבי הדברים האחרים, אולי כדאי לקחת צעד אחד אחורה. אולי מה שהיא מרגישה זה שהיא רוצה עצמאות? ושהאהבה שלך קצת מגבילה אותה?
שחררי קצת לחץ, חכי שהיא תבוא אליך לבקש יחס - זה ממש בסדר.
אין דבר כזה ילד שלא אוהב את ההורים שלו. בטח לא בגיל כל כך צעיר. יש דבר כזה ילד בודק גבולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)