האם ילד בן שנה וקצת יכול להמשיך לישון עם ההורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם ילד בן שנה וקצת יכול להמשיך לישון עם ההורים
    ליאת
    20/06/2017

הי
    מאילוצים גרים בדירת 3 חדרים זוג הורים, ילדה מתבגרת ותינוק. מאז שנולד התינוק הוא בחדר איתנו ההורים אבל אני לא רואה איך בכלל אפשר להעביר אותו בקרוב להיות יחד עם אחותו, בחדר ילדים משותף. מה יותר נכון/מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה משותפת

ד"ר הלית דורי
    21/06/2017

הי ליאת, ראשית סידורי שינה הם לפעמים עניין אידיאולוגי ולכן כל משפחה צריכה לעשות מה שמתאים לה. אבל נצא לרגע מנקודת הנחה שאתם, כפי שאמרת, נאלצים לחיות באופן מסויים. אז המציאות מכתיבה המון דברים.
    ראשית, הייתי מוציאה את התינוק למיטה משלו בחדר שלכם. אח"כ הייתי מעבירה לחדר עם אחותו. זה המצב שלכם וגם הילדה המתבגרת צריכה להבין שאלו הם החיים, יש רצוי ויש מצוי.
    זכרי שבמשך שנים בהסטוריה ילדים גדלו יחד בחדר, והרעיון של חדר לבד היה שייך בערך רק למלכים. אז לא נורא אפשר גם ככה לגדול יפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה משותפת

ליאת
    21/06/2017

תודה רבה- אבל האם פער הגילאים הוא לא בלתי אפשרי? מדובר בנערה שהולכת לישון מאוחר, לפעמים לומדת בערב, עושה בלגן וכדומה. זה אומר שהיא תצטרך לשנות כמה וכמה מההרגלים שלה- מצד אחד זו הזדמנות ומצד שני - האם שינוי כזה הוא ריאלי? לאפשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו