מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן שנתיים עם חרדות. מבקשת הסבר וייעוץ,קרן21/06/2017
היי,
בני בן שנתיים. בריא ומפותח מאוד לגילו. עדיין לא הולך לגן, אבל רשום לחוגים.
מאז שהיה בן חצי שנה הוא נרדם לבד במיטתו בחדר משלו. הנחלו הרגלים מעולים.
עכשיו כשהוא בן שנתיים הוא נתקף חרדות. הוא פוחד מרעש של שכנים בדירות הסמוכות שמזיזים רהיטים, הוא פוחד מרעשים מבחוץ, חושב שכל רעש זה השכנים ואם אני עוזבת אותו להירדם כרגיל במיטה (עם אור מהמסדרון) הוא עומד במיטה וקורא לי בצרחות שארים אותו . זה משהו חדש ואיני יודעת איך להתמודד. אני שוכבת במיטה נוספת שבחדרו עד שנרדם. וזה יכול לקחת גם שעה.
מהיכן החרדות מגיעות? האם זה חלק מהתפתחות בגילו? וכיצד כדאי לי לנהוג על מנת שלא אקלקל את הרגלי השינה הטובים שהנחלתי לו? אני ממש חוששת שאם אתחיל לשהות בחדרו עד שנרדם אקלקל את כל העבודה שעשיתי איתו בהקשר של השינה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט שאולי חשוב....
קרן21/06/2017שכנים שלנו משפצים את דירתם ושוברים קירות, קודחים ומה לא.... הפחד התחיל עוד לפני כן, אבל העוצמה שלו התגברה כעת לחרדה של ממש שמצריכה ממני להישאר בחדר גם בלילה כשלא משפצים והכל שקט. השיפוץ ימשך כחודשיים ואני ממש צריכה כלים להתמודד נכון כדי לא להרוס את מה שבנינו עבורו מבחינת שינה עצמאית. שוב תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)