בן שנתיים עם חרדות. מבקשת הסבר וייעוץ,

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים עם חרדות. מבקשת הסבר וייעוץ,
    קרן
    21/06/2017

היי,
    בני בן שנתיים. בריא ומפותח מאוד לגילו. עדיין לא הולך לגן, אבל רשום לחוגים.
    מאז שהיה בן חצי שנה הוא נרדם לבד במיטתו בחדר משלו. הנחלו הרגלים מעולים.
    עכשיו כשהוא בן שנתיים הוא נתקף חרדות. הוא פוחד מרעש של שכנים בדירות הסמוכות שמזיזים רהיטים, הוא פוחד מרעשים מבחוץ, חושב שכל רעש זה השכנים ואם אני עוזבת אותו להירדם כרגיל במיטה (עם אור מהמסדרון) הוא עומד במיטה וקורא לי בצרחות שארים אותו . זה משהו חדש ואיני יודעת איך להתמודד. אני שוכבת במיטה נוספת שבחדרו עד שנרדם. וזה יכול לקחת גם שעה.
    מהיכן החרדות מגיעות? האם זה חלק מהתפתחות בגילו? וכיצד כדאי לי לנהוג על מנת שלא אקלקל את הרגלי השינה הטובים שהנחלתי לו? אני ממש חוששת שאם אתחיל לשהות בחדרו עד שנרדם אקלקל את כל העבודה שעשיתי איתו בהקשר של השינה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד פרט שאולי חשוב....

קרן
    21/06/2017

שכנים שלנו משפצים את דירתם ושוברים קירות, קודחים ומה לא.... הפחד התחיל עוד לפני כן, אבל העוצמה שלו התגברה כעת לחרדה של ממש שמצריכה ממני להישאר בחדר גם בלילה כשלא משפצים והכל שקט. השיפוץ ימשך כחודשיים ואני ממש צריכה כלים להתמודד נכון כדי לא להרוס את מה שבנינו עבורו מבחינת שינה עצמאית. שוב תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו