מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוננות אצל תינוק בן שנתייםאוריאן25/06/2017
שלום רב,
הבן שלי בן שנתיים ושלושה חודשים "גילה את עצמו".. בהתחלה במשך היום היה מכניס יד לחיתול והמטפלת במעון אמרה לי להתעלם.
בחודש האחרון אני לא רואה אותו מכניס יד במשך היום אבל נרדם בלילה עם היד בתוך החיתול ולא זז משם.. יש לציין שהוא רק שם יד ומחזיק (לפי איך שזה נראה..)
אני עדין מתעלמת מזה.. השאלה האם זה נכון להתעלם??
האם יפסיק מעצמו ללא התערבות או הפסקה יזומה שלי למעשה?
מבינה שזה שלב בהתפתחות אצל חלק מהילדים אך מאוד לא נעים לי העניין.. :( וגם מפחדת שהוא פיתח לעצמו דרך הירדמות שלא נוכל לצאת ממנה בהמשך.
מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנתיים
ד"ר הלית דורי26/06/2017אוריאן, הילד שלך לא עושה את הקישורים שאת עושה למה שהוא עושה. הוא לא קורא לזה אוננות. הוא מרגיש משהו נעים ושעוזר לו להרגע. אני די בטוחה שהוא מרגיש את הלחץ שלך סביב זה..המבטים והלחץ באויר לגבי מתי יפסיק. כך שזה מהווה לכשלעצמו חיזוק. היות והדבר פחת במהלך היום וקורה רק לפני השינה..עזבי אותו. כשירצה ללכת לישון בבית של חברים בעוד מספר שנים, נניח, תוכלי כבר לדבר איתו על כך שמותר לו לעשות את זה כשאף אחד לא מסתכל. מכיוון שזה יהיה לו חשוב חברתית הוא יפנים ויעשה את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)