אוננות אצל תינוק בן שנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות אצל תינוק בן שנתיים
    אוריאן
    25/06/2017

שלום רב,
    הבן שלי בן שנתיים ושלושה חודשים "גילה את עצמו".. בהתחלה במשך היום היה מכניס יד לחיתול והמטפלת במעון אמרה לי להתעלם.
    בחודש האחרון אני לא רואה אותו מכניס יד במשך היום אבל נרדם בלילה עם היד בתוך החיתול ולא זז משם.. יש לציין שהוא רק שם יד ומחזיק (לפי איך שזה נראה..)
    אני עדין מתעלמת מזה.. השאלה האם זה נכון להתעלם??
    האם יפסיק מעצמו ללא התערבות או הפסקה יזומה שלי למעשה?
    מבינה שזה שלב בהתפתחות אצל חלק מהילדים אך מאוד לא נעים לי העניין.. :( וגם מפחדת שהוא פיתח לעצמו דרך הירדמות שלא נוכל לצאת ממנה בהמשך.
    מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים

ד"ר הלית דורי
    26/06/2017

אוריאן, הילד שלך לא עושה את הקישורים שאת עושה למה שהוא עושה. הוא לא קורא לזה אוננות. הוא מרגיש משהו נעים ושעוזר לו להרגע. אני די בטוחה שהוא מרגיש את הלחץ שלך סביב זה..המבטים והלחץ באויר לגבי מתי יפסיק. כך שזה מהווה לכשלעצמו חיזוק. היות והדבר פחת במהלך היום וקורה רק לפני השינה..עזבי אותו. כשירצה ללכת לישון בבית של חברים בעוד מספר שנים, נניח, תוכלי כבר לדבר איתו על כך שמותר לו לעשות את זה כשאף אחד לא מסתכל. מכיוון שזה יהיה לו חשוב חברתית הוא יפנים ויעשה את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו