תינוקת כבת שנה ושלוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת כבת שנה ושלוש
    יוסי כהן
    26/06/2017

שלום. יש לי תינוקת בת כשנה ו3 חודשים. אני לא רואה אותה הרבה, כשעה ביום ופעמיים בשבוע בכלל לא. במשך הזמן שאני לא בבית היא חכ מפסיקה להגיד ולצעוק אבא אבא ולחפש אותי בבית. אבל כשאני בבית בערב או בבוקר היא לא מפסיקה להרביץ לי ולרצות שיקחו אותה ממני.
    היא ילדה ראשונה ואני ממש שבור מזה. מה אתם ממליצים לי לעשות?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת כבת שנה ושלוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החיים

ד"ר הלית דורי
    26/06/2017

יוסי, החיים חזקים מאיתנו ויש מציאות. ואם אתה לא יכול לשנות את המצאות של העבודה שלך (אני מניחה שבזה מדובר) הרי שצריך להסתדר עם מה שיש.
    אני אומרת את זה כי אני חושבת שאתה בעצמך מוצף בתחושה של "אני אבא לא טוב". המסר הזה עובר לילדה. אז דבר ראשון תוציא לעצמך את זה מהראש, יש כל מיני סידורים בבתים שונים, וזה לא אומר שזה עושה את ההורה טוב או רע.
    מה כן? מה עושים בזמן הזה. יש לך שבתות וימי שישי איתה, קח יותר אחריות עליה - שחק איתה, תצחיק אותה, תלמדו להכיר אחד את השני. זה לא אומר שאתה הופך להיות חבר שלה. היא צריכה גבולות, ולא לקנות לה כל דבר שהיא רוצה, ולא לאפשר לה להרביץ לך! לעצור את זה מייד ולהגיד לא! בתקיפות. אתה עדיין אבא שלה והיא צריכה אבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו