גמילה מקקי בחיתול בן שנתיים ושמונה חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מקקי בחיתול בן שנתיים ושמונה חודשים
    טופי
    30/06/2017

שלום ד"ר הלית,
    בני בן שנתיים ושמונה חודשים, נגמל מפיפי כחודשיים(לא בלילה ולא בשנת הצהריים). הגמילה מפיפי עברה חלק, ללא קושי. (עושה בשירותים בישיבה) עם הקקי ישנו קושי- אינו מצליח לעשות בשירותים, מבקש חיתול, עומד ליד השירותים ועושה. בגן מתאפק ולא עושה קקי. עושה כשמגיע הביתה או בבוקר כשמתעורר והחיתול עוד עליו.
    ע"פ מה שקראתי במקומות שונים ובשרשורי עבר מהפורום, הבנתי שזהו קושי נפוץ. דרכי הפעולה שלי הן:
    ראשית אומרת לו שאם הוא רוצה אני אעזור לו ואשב לידו בשירותים וננסה לעשות- יושב ולאחר מספר שניות קם ומבקש חיתול. אני אפשרת לו לעשות בחיתול ומציעה לו לשבת על האסלה עם החיתול- אינו מעוניין רק בעמידה.
    כרגע זהו המצב מתחילת הגמילה.
    רציתי בבקשה לשמוע את דעתך המקצועית כיצד עלי להמשיך. כרגע המצב נראה שלא עומד להשתנות . מאוד נוח לו לעשות בעמידה בחיתול. ואין משהו שמדרבן אותו לשנות זאת.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים

ד"ר הלית דורי
    30/06/2017

טופי שלום, יש להניח שהוא חושש, כמו הרבה ילדים אחרים, מישיבה על האסלה. שלא לדבר על ישיבה על האסלה ללא חיתול. צריך לעודד אותו לשבת על האסלה. בהתחלה עם חיתול ואז לאט להסיר אותו.
    אבל הנה משהו חשוב מכל מה שאת מספרת,
    את לא מוצאת פיתרון מכל פיתרונות הבית שאת קוראת. מה שאומר שאולי צריך להתאים לבן שלך פיתרון אישי. לא כל הילדים בדיוק אותו דבר, לא כל ההורים אותו דבר, ולא כל הבתים אותו דבר. אז קשה לחשוב שפיתרון אחד מתאים לכולם. הוא מתאים לממוצע. והממוצע של הילדים מצליח להיגמל והיה מצליח בכל דרך שהיית בוחרת.
    בקיצור אם את רוצה לגמור עם זה את צריכה לגשת ליעוץ מותאם אישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו