ילד בן 3 וחצי מרביץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3 וחצי מרביץ
    בתאל
    04/07/2017

שלום אני אמא לילד בן 3 וחצי פיקח מאוד עם שפה שוטפת שיודע להגיד בדיוק מה הוא רוצה ואפשר אפילו לנהל איתו שיחות שוטפות אכפת לו והוא מתענין אין לי עוד ילדים הוא בן יחיד אני בעלי והילד גרים עם אמא שלי שיש לה נכות ועם אחותי שיש לה תסומנת דאון הוא מתוק מתענין אכפתי ושם לב לדברים קטנים אפילו אבל שזה מגיע לאחיינים שלי שבאים פעם בכמה ימים אלינו הוא מצד אחד מאוד אוהב אותם ותמיד שואל למה הם הולכים בלעדיו והוא נשאר לבד ומצד שני מפוצץ אותם מכות בנוסף הוא מרביץ לעוד ילד או שניים שבאים באופן קבוע
    שאנחנו שואלים הוא אומר שהוא אוהב להציק ושהם נןגעים לו בדברים כמה שאנחנו מעירים ומדברים זה לא עוזר הוא מאוד אוהב חברים ועדין ממש מרביץ להם נושך וכל מה שבא ליד זה הגיע למצב שאחי אמר שהוא לא יבוא עם הילדים שהבן שלי בבית מצד אחד זה מאוד פוגע אבל מצד שני מה אני יכולה לעשות?אני ממש אובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 3 וחצי מרביץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מרביץ

ד"ר הלית דורי
    05/07/2017

בתאל, כמה דברים עיקריים שווה לנסות בתור אופציה ראשונה.
    1. לפני שבאים חברים לסכם איתו איזה משחקים הוא מסכים שהם יקחו וישחקו בהם. את מה שהוא ממש לא מרשה שיגעו להחביא יחד איתו.
    2. להפסיק לנאום לו על כמה הוא לא בסדר שהוא מרביץ, הוא לא מקשיב. אלא כאשר זה קורה להפריד אותו בלי מלים ודיבורים ולטפל בילדים שנפגעו - לדבר איתם ולא איתו.
    3. ואולי זה הכי חשוב - לשים לב לרגעים שהוא משחק יפה עם הילדים, ולא לתת לזה לעבור כאילו זה ברור מאליו - להגיד לו כל הכבוד, על זה שהוא חולק משחקים על זה שהוא משחק יפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו