התערבות בבחירת גננת לילדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התערבות בבחירת גננת לילדה
    שירה
    05/07/2017

בתי בשנה הקרובה תלך לגן במסגרת חטצ. אני מאד חוששת מכל הפורמט הזה - כיון שבתי ילדה מאד רגישה ומאד קשה לה עם שינוים. בכלל קשורה אלינו מאד...- בחטצ יהיו 3 בתים כשבכל בית גננת וסייעת. אני מתלבטת מאד האם לבקש גננת מסויימת - שידועה בתור גננת מאד חמה וטובה לילדים או להשאיר זאת "ליד הגורל" - 2 הגננות האחרות נחשבות טובות אך פחות חמות ויותר דידקטיות..- ברור לי שעם הגננת הספציפית המעבר יהיה לה קל יותר (תחושה חזקה ומתוך הכרות) אך אני חוששת כיון שאינני מכירה את הרכב הילדים . מובטח לי שחברותיה יהיו יחד איתה אבל זו למעשה הכיתה שאיתה תמשיך אחכ 7 שנים בבהס- ואני חוששת להתערב ולגלות לאחר מעשה שכיוונתי לכיתה עם תמהיל ילדים שפחות יתאים לה.
    אני בהתלבטות קשה. אשמח לדעתך
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת גננת וגן

ד"ר הלית דורי
    05/07/2017

שירה, את חייבת לדבר על הדברים הללו עם צוות בית הספר. ולרוב הם רוצים לדעת את הדברים הללו, את המחשבות שלך והחששות שלך. גם לצוות הגנים זה חשוב ועוזר להם להכיר את המפשחה והילדה. תתארי להם את הילדה ואת המצב, ותגידי להם שאת חושבת שגננת רכה יותר מתאימה יותר. אבל את גם חושבת שחשוב שהחברות שלה יהיו איתה (לפחות חלק).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו