מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התערבות בבחירת גננת לילדהשירה05/07/2017
בתי בשנה הקרובה תלך לגן במסגרת חטצ. אני מאד חוששת מכל הפורמט הזה - כיון שבתי ילדה מאד רגישה ומאד קשה לה עם שינוים. בכלל קשורה אלינו מאד...- בחטצ יהיו 3 בתים כשבכל בית גננת וסייעת. אני מתלבטת מאד האם לבקש גננת מסויימת - שידועה בתור גננת מאד חמה וטובה לילדים או להשאיר זאת "ליד הגורל" - 2 הגננות האחרות נחשבות טובות אך פחות חמות ויותר דידקטיות..- ברור לי שעם הגננת הספציפית המעבר יהיה לה קל יותר (תחושה חזקה ומתוך הכרות) אך אני חוששת כיון שאינני מכירה את הרכב הילדים . מובטח לי שחברותיה יהיו יחד איתה אבל זו למעשה הכיתה שאיתה תמשיך אחכ 7 שנים בבהס- ואני חוששת להתערב ולגלות לאחר מעשה שכיוונתי לכיתה עם תמהיל ילדים שפחות יתאים לה.
אני בהתלבטות קשה. אשמח לדעתך
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת גננת וגן
ד"ר הלית דורי05/07/2017שירה, את חייבת לדבר על הדברים הללו עם צוות בית הספר. ולרוב הם רוצים לדעת את הדברים הללו, את המחשבות שלך והחששות שלך. גם לצוות הגנים זה חשוב ועוזר להם להכיר את המפשחה והילדה. תתארי להם את הילדה ואת המצב, ותגידי להם שאת חושבת שגננת רכה יותר מתאימה יותר. אבל את גם חושבת שחשוב שהחברות שלה יהיו איתה (לפחות חלק).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)