טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ואחותי חברות מאוד טובות ויש לנו ילדים באותו הגיל אז אנחנו נפגשות הרבה ביחד, אבל הילדים לא מסתדרים אחד עם השני, הם רבים כל הזמן בוכים כשהם פוגשים אחד את השני וכאלה. זה מאוד מתסכל אותי ואת אחותי כי אנחנו רוצות שהם יסתדרו ושיהיה להם כיף ביחד. יש לך רעיון מה אנחנו יכולות לעשות איתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נתי, באופן עקרוני זה קצת בעיה להכריח ילד או מבוגר להתחבר עם משהו. אם לא היית מסתדרת עם אחותך מה היית עושה? משפחה זו סיטואציה שבה יש מחוייבות להפגש בדרך כלל, זה לא אומר שכולם מסתדרים זה עם זה. אז בשלב ראשון צריך לכבד את רצון הילדים. בשלב שאני לנסות לברר למה הם לא מסתדרים ואולי להציע פיתרונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד