אוננות אצל ילד בן שנתיים וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות אצל ילד בן שנתיים וחצי
    אוריאן
    27/07/2017

היי, כתבתי פה בעבר על הבן שלי שהתחיל לשחק לעצמו. בהתחלה זה היה באמת בעיקר בלילה ולא כל כך נורא ואמרת לי להתעלם. עשיתי זאת כמה שאפשר..
    המצב ממש החמיר מבחינתי.. כל רגע שיש לו פנוי הוא מכניס את היד לחיתול בכל מקום ובכל זמן וזה ממש מביך ומבייש אותי אפילו (באמצע הסופר.. אצל חברים..) מעבר לזה שהוא גם מוציא אותו החוצה מקצה החיתול וגם משאיר אותו כך ואז עושה על עצמו פיפי הרבה פעמים..
    הלכתי לרופא ילדים שיבדוק ששום דבר לא מציק או מגרד לו שם ולא. נטו פשוט כיף ונעים לו והוא התרגל!
    מה עושים??? אני לא מצליחה כבר להתעלם זה לא הפיתרון אי אפשר שכל היום יהיה עם היד שם וגם לא חושבת שהוא מבין אם אסביר לו לעשות את זה רק בחדר או רק בפרטיות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפעמים צריך יעוץ

ד"ר הלית דורי
    27/07/2017

אוריאן, זה פורום שבו ניתנות תשובות שיכולות לעזור באופן ממוצע מבלי להכיר את הילד והמשפחה. שאלו הם שני אלמנטים מאוד מאוד חשובים בטיפול בילד במיוחד בגיל הצעיר. את צריכה לפנות בשלב הזה ליעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ

אוריאן
    27/07/2017

לא באתי בטענות חס וחלילה רק ביקשתי הכוונה..
    למי לפנות ליעוץ? לפסיכולוג ילדים? הרופא ילדים לא ראה בזה בעיה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ...

ד"ר הלית דורי
    27/07/2017

אוריאן, חלילה לא חשבתי שאת מתלוננת רציתי להסביר למה צריך עכשיו משהו יותר רציני מפורום. בכל מקרה, כן צריך לפנות לפסיכולוג התפתחותי/ ילדים. ותני לפסיכולוג להחליט אם זה בעייתי או לא, רופאי ילדים לא מבינים בזה מעבר לאפשקט הרפואי שאותו כבר הוא בדק.
    את מוזמנת לפנות אלי (השאירי הודעה במשיבון).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו