טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
צהריים טובים. בני בן החמש ואני צפינו בקליפ מוסיקה בטלויזיה, נראו שם בני זוג רוקדים ולא ממש צנועים. שנגמר השיר הבחנתי בו נוגע באיבר מינו ושאלתי אותו אם קרה משהו. הוא אמר " הבולבול שלי עכשיו גדול" שאלתי אותו אם הוא יודע למה? אמר בגלל הטלויזיה. שאלתי : מה יש בטלויזיה? והוא אומר " בנות" . שאלתי היא אם לדעת בגיל כזה בביטחון כזה למה האיבר מין שלו עומד זה נורמלי? כבר בגיל כזה הוא יכול לדעת ממה איבר מינו גדל??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גילי שלום, ראשית אני לא מומחית לנושא פעילות איברי מין ולכן אני לא יודעת מתי דברים כאלו מתחילים להתרחש מבחינה פזיולוגית. אבל זה לא ממש חשוב. אם זה קרה לו אז זה קורה כבר בגיל חמש. מה שמעניין זה שהוא יודע לקשר בין בעובדה שראה בנות לבין זה. לדעתי הוא שמע מבוגרים (או ילדים ששמעו ממבוגרים) מדברים על זה ולכן הוא יודע את ההקשר. שווה ברור, מול גורם מקצועי (לוודא שזה לא יותר מזה - שאין משהו שמראה לו דברים). בכל מקרה אמרי לו שזה טבעי וזה בסדר, רק הדגישי שרק לו מותר לדעת בצעמו ולעשות את זה כשהוא נמצא לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד