מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להתנהג עם תאומים בגיל ארבעה שניםגאקו06/08/2017
שלום כל יום עובר אני מרגיש תסכול אך אני יכולה לגרום לעלדים שלי לעשות מה שאני רוצה בלי זעאם ובקלות למשל ללכת לדון בזמן בשעות של השינה הילדים שלי מתחלים להיות עם אנרגיה במקום לשון הם רצים משחקים וקשה להשטלית על הדבר הזה מה ואך אתנהגכדי יהיהו רגועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהלות עם תאומים
ד"ר הלית דורי10/08/2017גאקו שלום, תאומים זה לא קל לאף אחד ואני מבינה את התיסכול. אני חושבת שהיה רצוי שתגש לקבל יעוץ מקצועי ולווי כי זו התמודדות שהורים אחרים לא מכירים. אבל כמה טיפים ראשוניים, ראשית אתה צריך עזרה, עוד מישהו בעיקר בצמתים הללו של ללכת לישון או לצאת מהבית בבוקר. אני לא יודעת מה בדיוק הרוטינה שיש לכם לקראת השינה, אבל רוטינה קבועה היא מפתח. האנרגיה לפני השינה אינה מעידה על כך שהם לא עייפים אלא להיפך. ילדים קטנים הופכים היפראקטיבים כשהם עייפים. אז צריך שגרה מאוד קבועה ולא לזוז ממנה. לא לוותר בכמה ימים ראשונים. בשעה מסויימת לאכול ארוחת ערב, אח"כ נניח את המקלחת, אח"כ נכנסים למיטה, אח"כ סיפור ואז יושבים יחד בחדר בחושך עד שנרדמים. אין טלויזיה או וידאו. בימים הראשונים יהיו הרבה צעקות, אבל לא לותר לשבת איתם בחדר עד שהם נרדמים. עם הזמן זה אמור להשתפר.
זו עצה כללית, ויתכן מאוד שלא תתאים למצב אצלכם בבית ולכן עצתי העיקרית היא לקבוע פגישת יעוץ אחת או שתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)