מריבות לא פוסקות בין האחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מריבות לא פוסקות בין האחים
    אליה
    10/08/2017

יש לי שלושה ילדים, 9,6 ו-3 ואף פעם אין מצב שאין שניים שלא רבים ביניהם או מציקים אחד לשני. אתמול רציתי לקחת אותם לגן חיות אבל בדרך הם התחילו להתנהג לא יפה אחד כלפי השני אז חזרנו הביתה. אנחנו גם מתכננים חופשה משפחתית בסוף החודש אבל אי אפשר לצאת איתם ככה. אני יודעת שריבים בין אחים זה דבר טבעי אבל זה מגיע למצב שזה הורס את היום ואת כל התכניות! מה עושים עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריבים

ד"ר הלית דורי
    10/08/2017

אליה הי, אין לזה תשובת בית ספר ואני מבינה ללבך וללחץ שזה יוצר. הנה כמה שאלות ששווה לשאול את עצמך. מה התגובה שלך או של האבא במצבים הללו? יש להניח שאת כועסים וצועקים, אני לא באה בטענות אבל בגדול המודל להתמודדות עם כעס שהילדים רואים הוא צעקות אז זה מה שהם מכירים.
    שנית, האם הם רצו ללכת לגן החיות? אם לא או אם חלק מהם לא, הרי החלק הזה השיג את היעד שלו - קיבל פרס.
    ושאלה אחרונה, כשאת מתווכחת בבית עם בן הזוג, איך אתם עושים את זה? שוב מחשבה לעניין המודל שהם רואים.
    ושוב יתכן וכל מה ששאלתי לא יכול להסביר את המצב בבית. במקרה כזה צריך לעשות ברור עמוק יותר למקור של הכעסים והקושי בויסות רגשי שלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו