טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי ילד בן 3.4 הילד גמול מלפני שנה מטיטול, ילד עצמאי, אוצר מלים עשיר, מדבר ממש כמו ילד גדול בתקופה האחרונה הוא הפך לילד מאוד עצבני אי אפשר להשתלט עליו, מרביץ לי ולבעלי,מרביץ לסבתות, יורק עלינו אם לא נותנים לו מה שצריך. אני לא יודעת איך להציב לו גבולות שום עונש לא מזיז לו וממשיך להתנהג אותו דבר! Help!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי רונה, האם חל איזה שינוי אחר אצלו בחיים. גן חדש או מעבר כלשהו. אני שואלת את עצמי איפה ראה התהגות כזו. הצבת גבולות זה בעיקר להיות קבועה בתגובות שלך כלפי ההתנהגות הזו. למשל, לא לדבר כשהוא עושה את זה, ולהרחיק אותו מהסביבה החברתית, בלי הסברים ודיבורים. אגב, עולה כאן שאלה בנוגע לויסות חושי ומן הסתם ויסות רגשי. יתכן ואת צריכה לבדוק את הנושא יותר לעומק בעיקר אם אין שום דבר שיכול הסביר למה זה התפרץ פיתאום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד