הישתלבות בקבוצת ילדים שכבר משחקת יחדיו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הישתלבות בקבוצת ילדים שכבר משחקת יחדיו
    לילית
    01/09/2017

הי ילדה בת 4 ועשרה חודשים מתחילה עכשיו גן חובה שחלק מהילדים איתה מהפעוטון וחלק מגן אחר שגם אותם מכירה קצת.כאשר היא רואה קבוצת ילדים משחקת בגן מישחקים אחר הצהריים (שאת חלקם היא מכירה וחלקם לא)היא ממש רוצה להיצטרף ואז היא קצת חגה סביבם וכשאני אומרצת לה שתיגש ותיצטרף אטמרת שאולי הם לא יסכימו אני אומרת לה שתנסה אולי יסכימו ואולי לא ושזה גם בסדר.וליפעמים אני מנסה לשלב אותה ע"י פניה לאחד הילדים ...השאלה אם אני נוהגת נכון ואם לא איך עלי לנהוג במצבים אלו.אציין שכשהיא מישתלבת אז נחמד לה ולהם.היא ילדה מאוד וורבלית היא בת זקונים יש לה 2 אחים מהאב אבל הם בני 16 ו-11 ואני ממש מרגישה שהיא ממש מחפשת חברה לאחרונה יותר מבעבר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחברות

ד"ר הלית דורי
    09/09/2017

לילית, אני מניחה שדחיה היא לא דבר שאנחנו אוהבים וגם היא לא אז יתכן שזו הסיבה שהיא מהססת. אז תעזרי לה, בטח בגיל 4 -5 זה בסדר. חוץ מזה, צרי קשר עם ההורים של הילדים (על הספסל בגן או דרך רשימת קשר בגן) ותקבעי לה פגישות עם חברות שהיא רוצה לשחק עימן דרך ההורים - ככה זה עובד היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו