בריחת קקי בזמן משחק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בריחת קקי בזמן משחק
    שרית
    09/09/2017

הבן שלי בן 5.8, יש לו לפעמים בריחת קקי זה קורה בדרך כלל כשהוא מתרגש במשחקים עם ילדים אחרים, כשהוא משתולל, הוא הלך שלוש שנים לחינוך מיוחד ועבר השנה לחינוך רגיל, גן חובה, זה לא כל הזמן אלא לפעמים, אני חוששת שזה יקרה בגן החדש..אולי זה איזה בעיה רפואית למרות שאומרים לי שזה פסיכולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת קקי בזמן משחק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת קקי בזמן משחק המשך

שרית
    09/09/2017

היום ניסיתי לדבר איתו על זה, הוא אמר שכשהוא יגדל זה יעבור, האם זה טוב לדבר, איך לגשת נכון? הוא ילד מאוד חכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחת צואה

ד"ר הלית דורי
    19/09/2017

שרית, ראשית צריך לבדוק שאין בעיה רפואית. אם אין, אז צריך לבדוק אם אין איזה אלרגיה למזון כלשהו. אם כל זה נשלל זה אומר שזה התנהגותי ו/או תחושתי.
    בדברים הללו אם הם נמשכים צריך איש מקצוע לטיפול. השינויים השונים בתגובה שלנו (המבוגרים) לעניין הזה. פעם מגיבים בהבנה ופעם ומאוכזבים ואפילו כועסים מאוד בעייתיים ולכן חשוב לקבל הדרכה ויעוץ ולבדוק לעומק למה ההתנהגות זו מתרחשת.
    מוזמנת ליצור קשר לקביעת פגישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחת קקי בזמן משחק המשך

שרית
    09/09/2017

היום ניסיתי לדבר איתו על זה, הוא אמר שכשהוא יגדל זה יעבור, האם זה טוב לדבר, איך לגשת נכון? הוא ילד מאוד חכם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו