טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני אבא של גיא בן ה 3. בגיל חצי שנה גיא נכנס לגן פרטי. עד גיל 3 גיא היה באותו הגן. השנה רשמנו אותו לגן עירייה, מאז כניסתו לגן העירייה (לפני 12 יום ) בכל אזכור של הגן במהלך היום, גיא נכנס לסוג של ״עמוק״ שמתבטא בחרדת נטישה וחזרות על משפטים כמו "אני לא רוצה לישון" או " אני רוצה הביתה". שוחחנו עם הגננת, היא אומרת שלא נראה משהו חריג, אבל רוב הזמן הוא נצמד לסייעת. בנוסף הציין, מאז גיל שנה, כאשר גיא נמצא בסביבה עם אנשים (משפחה רחוקה או חברים ) כשפונים אליו ומנסים לתקשר איתו הוא נסגר ונצמד אלי או לאשתי. אשמח לדעתך בנושא בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יוסי, יש הרבה הסברים אפשריים למה שקורה לגיא. ויש צורך לעשות ברור האם הוא נכנס לגן בסדר, כמה זמן לוקח לו להסתגל, האם יוצר קשרים חברתיים עם ילדים, עם מבוגרים (הגננת למשל). אם הדבר ימשיך ויפריע להתפתחות שלו ויצרת הקשרים שלו עם ילדים בגן, הייתי פונה לבדיקה של הנושא. מוזמן לקבוע פגישת יעוץ באם יעלה הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד