ביתי בת ה7 בעיה חברתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביתי בת ה7 בעיה חברתית
    חיה
    19/09/2017

היי אני אשמח לקבלעיצה .יש לי בת בכיתה ב בת 7 וחצי .. מהרגע שתחילת הלימודים החלה היא חוזרת עצבנית מבית הספר... הבנתי שמשהו עובר עליה ..ניסיתי לדובב אותה .ולהסביר לה שאני רוצה לעזור לה ושתדע שאנחנו תמיד פה בשבילה.. והיום היא אמרה לי שחברות לא רוצות לשחק איתה.. וזה פוגע בה.. אני שוקלת מה לעשות.. לגשת למורה... לקחת אותה לאיזה שהוא טיפול שיקנה לה יותר ביטחון עצמי.. אמרתי לה אל תדאגי אנחנו נעזור לך... היא הגיבה... אמא אתם הורים טובים אתם תמיד רוצים לעזור לי.. אשמח לשמוע את דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי בת ה7 בעיה חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית

ד"ר הלית דורי
    23/09/2017

חיה, אני לא מכירה את הבת שלכם וממה שכתבת קשה לי להבין האם בעבר היו קשיים, למה יש עכשיו קשיים חברתיים, מה השתנה. אני מציעה לדבר עם המורה (אם היא מורה טובה וקשובה). בשבי לברר האם היא חשה בבעיה או אולי יש לה רעיון למה זה קורה. הייתי אבל, אומרת לבת שלך שאת הולכת לדבר עם המורה. לא לעשות את זה מאחורי הגב שלה. הבת שלך צריכה להיות חלק מהפיתרון.
    יתכן ומאוחר יותר יסתבר שיש צורך בטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו