טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני אשמח לקבלעיצה .יש לי בת בכיתה ב בת 7 וחצי .. מהרגע שתחילת הלימודים החלה היא חוזרת עצבנית מבית הספר... הבנתי שמשהו עובר עליה ..ניסיתי לדובב אותה .ולהסביר לה שאני רוצה לעזור לה ושתדע שאנחנו תמיד פה בשבילה.. והיום היא אמרה לי שחברות לא רוצות לשחק איתה.. וזה פוגע בה.. אני שוקלת מה לעשות.. לגשת למורה... לקחת אותה לאיזה שהוא טיפול שיקנה לה יותר ביטחון עצמי.. אמרתי לה אל תדאגי אנחנו נעזור לך... היא הגיבה... אמא אתם הורים טובים אתם תמיד רוצים לעזור לי.. אשמח לשמוע את דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חיה, אני לא מכירה את הבת שלכם וממה שכתבת קשה לי להבין האם בעבר היו קשיים, למה יש עכשיו קשיים חברתיים, מה השתנה. אני מציעה לדבר עם המורה (אם היא מורה טובה וקשובה). בשבי לברר האם היא חשה בבעיה או אולי יש לה רעיון למה זה קורה. הייתי אבל, אומרת לבת שלך שאת הולכת לדבר עם המורה. לא לעשות את זה מאחורי הגב שלה. הבת שלך צריכה להיות חלק מהפיתרון. יתכן ומאוחר יותר יסתבר שיש צורך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד