הילדה בוכה בלי סיבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילדה בוכה בלי סיבה
    איה
    19/09/2017

היי
    הילדה בת 10, בת יחידה, מאוד אינטלגנטית וחכמה לגילה, אני והיא כמו 2 חברות טובות, היא לא מסתירה ממני דברים, אנחנו משתפות אחת את השניה בהכל, אני ואבא שלה מתייחסים אליה כאל בן אדם בוגר, מתייעצים אתה ומקבלים הסכמה שלה על טיולים ודברים שאנחנו עושים במשותף, לאחרונה שמתי לה שהיא בוכה בלי סיבה, בהתחלה התעלמתי וכשהדבר חזר על עצמו לקחתי אותה לשיחה, היא אמרה שהיא עייפה ושלא קרה משהו ספיציפי, רק שהיא בוכה בגלל שהיא עייפה, חייבת לציין שהיא קשורה אליי יותר כי אני נמצאת אתה יותר, הרגלתי אותה שאין בינינו סודות והיא יכולה להיות הכי פתוחה אתי ולספר לי על כל דבר שהיא עוברת, רציתי לבדוק אם יש קשר להתפתחות מינית להתקפי הבכי שהיא חווה, היא נראית בוגרת לגילה ומתחילה לקבל גוף של נערה, יש מצב שהיא חווה שינויים הורמונליים בגיל כזה והדבר משפיע על המזג רוח שלה, אשמח לתשובה ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילדה בוכה בלי סיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי לא ברור

ד"ר הלית דורי
    23/09/2017

איה, האם בגיל ההתבגרות את בכית כל הזמן ללא סיבה? זה לא ממש מאפיין של גיל ההתבגרות. לכן אני חושבת שראשית יש ללכת לרופא לבדוק מדוע היא עיפה כל הזמן. האם חסר איזה ויטמינים או ברזל? גם סימני התבגרות בגיל 10, זה קצת מוקדם מידי - שווה בדיקה מול הרופא.
    אם הכל בסדר, יש אפשרות שהיא לא מספרת לך הכל, וזה ממש בסדר ואף תקין מאוד - אולי היא צריכה משהו אחר לדבר איתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו