ילד בן 10שמסרב לישון בזמן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 10שמסרב לישון בזמן
    אורי
    04/10/2017

שלום
    יש לי ילד בן 10 .עד עתה הקפיד לישון סביב 9 9 וחצי וקרא ספרים כמעט כל יום.
    אציין כי יש לו הרבה חסכים מאבא שחו שלא בילה איתו הרבה .
    הקיץ קצת התקרבו וכתוצאה מכך אביו שלא מקפיד על גבולות שעת שינה ולא משתף איתי פעולה בנוגע לכך שישן בשעות מוקדמות , מאפשר לו ליצפות בטלויזיה ולהיות במחשב עד 20 20 וחצי כך שהוא הולך לישון מאוחר והחמור שהילד לא מקשיב לי כשאני אומרת לו לחכת להתקלח ולישון .
    כי אביו מאפשר לו להשאר ער.
    מה עליי לעשות?
    איך אני אמנע מלריב איתו על שעות שינה ?
    בעלי לא משתף פעולה.

בחרתי אחרי מס מריבות להתעלם מהם ולאפשר לו לישון מאוחר ובלבד שלא אגיע לריב עם הילד ועם בעלי.

מה עליי לומר לילד כדי שאשיג שיתוף פפעולה מצידו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 10שמסרב לישון בזמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה

ד"ר הלית דורי
    07/10/2017

אורי הי, אם אין הסכמה בין ההורים והם רבים כל הזמן, מה הסיכוי שהילד יסכים לעשות משהו? אתם צריכים למצא דרך לפתור את הקשיים בינכם. להגיע להסכמה בין ההורים. למשל, בימים שאת משכיבה לישון הולכים לישון לפי הכללים שלך ובימים שהוא משכיב לישון לפי הכללים שלו. ושניכם תומכים זה בזה בעניין הזה מולו. "היום זה היום של אמא היא קובעת מתי אתה הולך לישון".
    בכל מקרה דבר ראשון זה הסכמה בין ההורים. אם אתם לא יודעים להתפשר, אין מצב שהילד ילמד לעשות את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו