מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפרצויותחסוי05/06/2007
בתי בת 3 ילדה טובה בגדול, כשבאים אליה חברים היא הרבה פעמים מתפרצת עליהם אני רוצה ללמד אותה שכדי דיהיו לה חברים היא צריכה לדעת להסתדר ולא להתפרץ בצורה כזאת איך העביר את המסר בצורה הכי נכונה שמותאמת לגיל זה.אגב היא גם מאוד קולנית וזה מפריע לי הייתי רוצה שתדבר יותר בנועם האם זה אפשרי ואיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקול שלה...
רינת06/06/2007לגבי עוצמת הקול של הבת שלך: לדעתי לא כדאי להעיר לה על קולה באופן ישיר. קודם כל, את יכולה לדבר אליה בשקט. ילדים מחקים את ההורים שלהם . כמו כן, את יכולה להציע משחק של קולות: לקחת צעצוע מסויים (נגיד סביבון או כל דבר אחר)., ולשחק איתה שזה כאילו הווליום. לתת לה להגביר ולהחליש את הקול שלך באמצעות סיבוב הצעצוע על צירו, או תזוזה למעלה ולמטה. ואז תתחלפו. וכשאת תחלישי את הקול שלה, (בהנחה שהיא תשתף פעולה), תאמרי לה כמה זה נעים לך, ואיזה קול יפה יש לה. כשתגבירי את הקול שלה תוכלי להגיד משהו כמו : "רגע, אבל אני כל כך קרובה אליך, אני בעצם לא צריכה שתדברי כל כך חזק. אני שומעת אותך מצויין" ואז שוב תחלישי את קולה. את יכולה להחליש את קולה גם עד הסוף ולהגיד כמה חבל שאת לא שומעת אותה, ושוב להגביר כשתמיד את מחזקת את עוצמת הקול שאת רוצה.
שיהיה לך בהצלחה, ואשמח לשמוע אם שיחקתן איך היו התגובות.
(רינת - מטפלת במשחק)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבת יפה רינת!
אמא06/06/2007רעיון מעולה רינת, אפשר גם לשחק את משחק הלחישות......ילדים מתים על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)