בן שנה ושבע קשיי הרדמות- אמא עייפה ומיואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנה ושבע קשיי הרדמות- אמא עייפה ומיואשת
    ויקי
    24/10/2017

כאשר בני היה בן שנה ושלוש( היום שנה ושמונה עוד מעט)נולד לו אח. קינא, לא היה מוכן לדבר איתי ולקח את זה קשה( עדיין לא מוכן שאני אפילו אחזיק אותו), אך הבאתי מטפלת הביתה בשביל להקדיש יותר זמן לגדול, ובאמת היה איזון בבית, היה נרדם עצמאי במיטה שלו בחדר שלנו. כחודש לפני כניסתו לגן אני ובעלי טסנו לחול לשבוע ומאז הכל השתבש. הילד לא מוכן לישון במיטתו, נרדם אך ורק בעגלה שלו וגם לוקח לו עד 3 שעות להירדם, נהיה עצבני( חייבת לציין שהילד היה מאושר עם בטחון עצמי). בגן כל הזמן בוכה, לא מצליח להשתחרר, גננת כל הזמן מתקשרת אלי כדי שאקח אותו כי לא נרדם( אולי שבוע במצטבר ישן צהריים בגן). עכשיו העברתי אותו חדר בשביל להתפנות לתינוק , אך כל לילה זה סיוט מתעורר כל שעה בערך עם בכי, התחיל לבקש מטרנה( למרות שנגמל מתמל). החלפתי לו כבר 3 מיטות לא מוכן להירדם אלא רק בידיים. חייבת לציין שמאוד אוהב את החדר הזה אפילו בעצמו מושך אותי לחדר כשהוא עייף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי שינה

ד"ר הלית דורי
    30/10/2017

ויקי, נשמע שיש הרבה באלגן. אכן שינויים עלולים להפריע לשינה של הילד. אבל נשמע שהסתבכתם קצת. נסו לחזור לסדר הבסיסי שהיה גם אם זה יקח זמן עד להסתגלות. אם זה לא עובד אתם צריכים לפנות לפסיכולוג לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו