התעללות בגן ילדים, חשד שגם הבן שלי נפל חלק להתעללות (הצהירו במעון שהיה מדובר במקרה חד פעמי אבל...)

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התעללות בגן ילדים, חשד שגם הבן שלי נפל חלק להתעללות (הצהירו במעון שהיה מדובר במקרה חד פעמי אבל...)
    נופר
    27/10/2017

שלום, הילד שלי היום בן 3 ו-4 חודשים. היום בגן עירייה. עד לפני שנה היה במעון נעמת (איפה שאחיו בן החצי שנה נמצא היום). לאחרונה נודע לנו ששתי מטפלות מהמעון פוטרו בשל ״התנהגות בלתי ראויה לילדים״ (אחת בצעה מעשה והשניה לא דיווחה). שתי המטפלות האלו טיפלו גם בבני הגדול ובחודשיים האחרונים גם בקטן (עברו כיתה השנה). שוחחתי עם הגדול ושאלתי אם הוא זוכר את x והאם התנהגה אליו יפה. הילד ענה שהיא היתה מרביצה לו בפנים, הראה לי איך וששאלתי מי ראה ענה את שמה של המטפלת השנייה שפוטרה. שאלתי היא כזו- האם יתכן כי באמת יכול לזכור מגיל שנתיים? במידה והסיפור באמת נכון, האם יכול להיות לו איזשהן השלכות עתידיות? האם יש צורך לקחת אותו לטיפול? מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טאומה

ד"ר הלית דורי
    30/10/2017

נופר, לטראומה יש השלכות, וזה אומר שינויים מהותיים בהתנהגות. אם את חושבת שמאז שהיה בנעמ"ת חל שינוי בהתנהגות שלו, נסיגה או משהו רע אחר בדר"כ, פני עם הילד לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו