מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתיבה העתקה איטית בן 9ורד לוי30/10/2017
שלום רב. בני בן ה 9 לא מספיק להעתיק מהלוח, כתיבתו איטית. מידי יום מגיע ללא החומר שכתבו בכיתה{ מספיק רק חלק}. סובל מבעיית קשב-מוסחות וכן קושי רגשי.{נוטל רטלין מושהה} מידי יום אני עסוקה במרדף אחר החומר החסר ויושבת לידו כדי שיעשה.{אני מעתיקה את החסר}גם זו משימה בפני עצמה היות שהילדים בכיתה אינם שולחים בווטסאפ . שיעורי הבית שרשמו במחברות אינם מופיעים באתר הכיתה ולכן משימה זו היא בלתי אפשרית.. אנחנו יושבים כשעתיים על שיעורי הבית הדבר מתיש אותי ואותו וגורם לתיסכול ולמתח. המורה מודעת לבעיה אך בפועל לא ממש יודעת איך לעזור .כאשר איני בבית פשוט אינו מכין שיעורים{חסר מוטיבציה לחלוטין}יחד עם זאת בני ילד נבון וציוניו טובים. אני חוששת להרפות שמא יפתח פערים. מה עליי לעשות מולו ? מול המורים? כיצד אוכל לעזור לו?י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקויות למידה
ד"ר הלית דורי03/11/2017ורד, אני מבינה שהילד מאובחון עם לקות קשב וריכוז. תבדקו גם לקויות למידה (אבחון פסיכו דידקטי). יתכן ומגיעות לו הקלות, וגם מורת שילוב. זה התחלה. בכל מקרה הייתי קצת מרפה ממנו בלימודים. בסופו של דבר (עם כל הכבוד למערכת החינוך) - מה שצריך ללמוד בבית ספר יסודי זה חשבון, קריאה וכתיבה (כל השאר לא ממש עקרוני לעתיד שלו).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)