נסיעה לחו"ל ללא הילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל ללא הילד
    ליאת
    03/11/2017

שלום רב
    רציתי בבקשה לקבל את דעתך
    אני זוג + 3 ילדים בני 3,8,11 ,אני מעוניינים לנסוע לחו"ל ולהשאיר את בנינו בן ה-3 אצל הסבתא,אציין כי מעולם לא נסענו לשום מקום והשארנו אף אחד מהם אך היות ואנו מעוניינים לנסוע לאירופה בתקופת החורף ובשל היותו ילד קשה שקלנו להשאירו ולנסוע בלעדיו.(אציין כי נסענו איתו לאירופה באוגוסט האחרון והוא רק נישרך אחרינו ולא נהנה ממשהו)
    ניסיתי לשוחח עימו ולהתחיל להכינו שאנו נוסעים לטיול והוא יישאר אצל סבתא ולאחר כמה ימים אנחנו נחזור,כתגובה הוא אומר "רוצה לבוא גם" אני חוששת שמה השארתו לבד ללא אחיו עלולה לפגוע בו ברמה רגשית והייתי מעוניינת לשמוע את דעתך האם זו תהיה טעות להשאירו ולא לקחת אותו עמנו? (מדובר על 7 ימים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחו"ל ללא הילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל

ד"ר הלית דורי
    03/11/2017

ליאת, אני לא מכירה את מערכת היחסים שלכם ואת הילד לכן קשה כאן לחוות דעה מושכלת. בכל מקרה אם אתם לא שלמים עם עצמכם בעניין הזה, זה המסר שהילד יקבל. כל החלטה שתחליטו - תהיו שלמים איתה וזה יקל עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו