בן 4.5 עם פחד לאבד חפצים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 4.5 עם פחד לאבד חפצים
    Liat
    09/11/2017

שלום רב
    הילד שלי בן 4.5. לאחרונה התפתחה אצלו חרדה לאבד דברים. כשמגיע לגן מוריד את הזקט כדיש לא יקחו לו או יאבד לו. כל הזמן מתעקש איתי לקחת את הדברים שלי כשאנחנו מתארחים אצל אחרים ולשים בתיק כדי שלא יאבדו לי את הדברים. כשחברים באים אלין לשחק לא רוצה שיגעו לו בצעצועים שלא יאבדו לו חלקים. לא מוכן להכנס עם אוכל לגן שלא יקחו לו .. כל הזמן מפחד שלא יאבד או שיקחו לו. שאלתי בגן אם עובר משהו אמרו שחא רואים משהו ניכר לעין. . בנוסף יש לו קושי בלהתמודד עם דברים כגון אם חבר לא רוצה לשחק איתו הולך לצד משחק לבד כל ביום בגן. הוא עבר שינוי שהווצאנו אותו מצהרון ועכשיו הזבתא מוציאה אותו.. האם זה קשור? בנוסף מתעורר המון בלילה לאחרונה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4.5 עם פחד לאבד חפצים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקבעות על חפצים ועוד

ד"ר הלית דורי
    12/11/2017

ליאת, עולים כאן הרבה נושאים, וזה לא קשר לסבתא שלוקחת אותו. הרי זה אמור להיות יותר טוב מצהרון. צריך לבדוק את הנושא, מציעה לך ללכת ליעוץ פסיכולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו