שינוי בהתנהגות ילדה בת 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי בהתנהגות ילדה בת 4
    גלית לוי
    24/11/2017

היי יש לי 3 ילדים הגדולה בהם בת 4. ילדה מקסימה, נבונה ובוגרת מאוד לגילה. בשבועיים האחרונים אני וגם הגננת שלה רואים שינוי בהתנהגותה. היא בןכה על כל דבר, מחכה שיעשו בשבילה וכשלא עושים היא בןכה. גם שמתי לב שקיים בה פחד שאני אכעס עליה! תמיד שהיא עושה משהו היא ישר אומרת לי בבכי אל תכעסי עליי. אני לא כועסת על כל דבר אבל יש דברים שאין ברירה ושאני חייבת לכעוס עליה והיום לדוגמא קרה מצב שכעסתי עליה והיא בפרץ של בכי אומרת לי שאני לא אוהבת אותה 😢
    לא בעלי ולא אני עשינו משהו שחלילה יכול לגרום לה לחשוב כך.. ממה יכול לנבוע השינוי בהתנהגות שלה?
    אשמח לתשןבה בדחיפות , תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בהתנהגות ילדה בת 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי וחשש לא מוסברים

ד"ר הלית דורי
    30/11/2017

גלית, הייתי מדברת איתה על זה בזמן שהיא נינוחה. שואלת אותה למה היא לפעמים חושבת שאתם לא אוהבים אותה ומה גורם לה לחשוב ככה. צריך לעשות הפרדה אצלה בין זה שאתם כועסים לזה שאתם אוהבים (או לא) להסביר שזה לא קשור. אבל לעשות את זה כשהיא לא במצוקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו