הסתגלול לגן תינוקת בת חצי שנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסתגלול לגן תינוקת בת חצי שנה
    שני
    26/11/2017

שלום,
    שמי שני, יש לי ילדה בת חצי שנה.
    ביום ראשון לפני שבוע הכנסתי את הבת שלי לתינוקייה המונה כ 9 תינוקות. ביום הראשון נשארתי איתה 40 דק ואז נכנסה מנהלת הגן וביקשה שאלך ואשאיר אותה לבד... בהתחלה התנגדתי מאחר וזה היום הראשון והילדה שלי במקום זר עם אנשים זרים, אך השתכנעתי שכך זה פועל בגן ואני לא האמא הראשונה שעשתה זאת. יצאתי לחצע שעה הילדה בכתה בכי היסטרי והייתה בזרועות המטפלת. יום למחרת שוב, דורשת ממני לעזוב ושוב משכנעת אותי שהיום יהיה טוב יותר ושוב הילדה בבכי היסטרי בידיים של המטפלת ולא נרגעה לשנייה. ביום השלישי פניתי למנהלת הגן ואמרתי לה שזו לא הגישה שלי ושאני רוצה להתחיל הסתגלות מחודשת ולהשאר איתה בימים הקרובים כדי להעניק לה ביטחון. תחילה מנהלת הגן התנגדה בטענתה שזוהי איננה מדיניות הגן שהיא מנהלת כ10 שנים וכשאיימתי שניפרד כידידים היא הסכימה. הילדה שלי בכתה גם כשהייתי איתה ורק לאחר יומיים שאני איתה בגן כשעתיים פלוס מינוס בכל יום, היא קצת נרגעה ודווקא ביום שבו היה שיפור מנהלת הגן התקשרה להגיד לי שהיא מבקשת שמחר אשאיר אותה ואלך כשבשיחה היא טוענת שבגלל שאני לא "משחררת" אני גורמת להתנהגות הזו של הבת שלי. הסברתי לה שהיא חוותה טראומה והיא צריכה להרגיש ביטחון ולהכיר את הסביבה, המטפלת ורק אז תוכל להסתגל ושאני לא חושבת שזה מתאים על אחת כמה וכמה שיום למחרת הייתה מטפלת אחרת שהיא איננה מכירה כי המטפלת שלה בחופש. יום למחרת הגעתי ונשארתי זה. היום, שוב נכנסתי לגן כשכל הצוות לוחץ עליי לעזוב... הילדה בכתה בידיים של המטפלת, לא רצתה לשחק ופשוט בכתה גם על הידיים כי התרחקתי משם.. חזרתי לקחת אותה ויצאתי מהגן. אני מאוכזבת מהתנהלות הגננת ומעוניינת מחר להחליף מקום למשפחתון קטן שכרגע יש בו תינוקת אחת ובעוד כחודשיים יכנסו 3 תינוקות. השאלה, האם זה יבלבל את הילדה שלי עוד שינוי? האם דווקא להמשיך תהליך במקום שהגישה שלו שונה משלי ולחכןת שהיא תסתגל? אני די אובדת עצות ואשמח לשמוע חוות דעת מקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות

ד"ר הלית דורי
    01/12/2017

שני, לפני הפוסט ניתן לראות שאת מוצפת מאוד, מציעה לך לגשת ליעוץ אישי ולא בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו