מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תפרחת חיתולים דחוףרותם05/06/2007
קודם כל תודה על התשובה הקודמת היתה מספקת ביותר.עכשיו לשאלתי :ביתי היום כבר בת שנה וארבע ומגיל קטן היא סובלת מרגישות יתר באזור הטיטול .לפעמים סתם ככ לפעמים מהזעה לפעמים משילשול היא מאד רגישה באזור זה .ותקופה די ממושכת טיפלתי בה אם משחותהמכילות סטרואידים כמו:בטאקורטן טבע קוטן וכד שמעתי לאחרונה שזה לא בריא ועלול לפגוע באיזושהי צורה.השאלה שלי האם זה נכון?ואיך מתבטא הפגיעה?באור לזמן ממושך?מתי רואים את זה?רק בעוד כמה שנים אחרי שזה נספג בעור?תודה זה דחוף אני דואגת שאולי פגעתי בעורה המתוק והעדין בלי להתכוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה מצויינת!!
אמא06/06/2007בני סובל משנולד מאסטמה בעור וגם אני נאלצתי להשתמש במשחות עם סטרואידים במקרים חריגים בלבד. אבל הציעו לי משחה טבעית שנקראת "קלנדולה" והיא מאוד מועילה, והכי כיף שהיא טבעית וללא הגבלה בשימוש, נסי אותה היא עולה בין 50-60 ש"ח בכל חנות טבע ולפעמים קיימת גם בבית מרקחת רגילה עם הנחה של קופת החולים.
נסי זה עוזר.
צמח הקלנדולה שימש בעבר כעזרה ראשונה לכוויות קלות עקיצות ופריחות למינהם כך קראתי באינטרנט, לבני זה עזר מאוד מאוד.
בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרחת -סטרואידים לא קיבלתי תשובה
רותם06/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרחת חיתולים
שרון באומל09/06/2007שלום לך.
ראשית, הייתי מפנה את השאלה לפורום רופאים וכן הייתי מתייעצת עם רופאת עור. אכן, שימוש ממושך במשחה המכילה סטרואידים אינו מומלץ.
בנוסף, אם בעייתה של ביתך הינה ממושכת, הייתי ממליצה לנסות טיפול אלטרנטיבי, שבד"כ מאוד עוזר אצל ילדים עם בעיות עור.
אם את גרה באיזור חיפה, ומעוניינת, פני אליי. יש לי המלצה חמה.
,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרון ו..
רותם09/06/2007אני גרה באזור תל אביב עדיין אפשר להתייעץ?או מבחינת מרחק זה מיותר?ואם כן איך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרחת חיתולים
שרון באומל09/06/2007שלום רותם.
אני אברר עם ההומואופתית הזו לגבי מישהו באזור ת"א. אני חושבת שהיא ממליצה על מישהו שהוא מומחה ספציפי לבעיות עור. אני אתן לך תשובה עוד מס' ימים.
לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)