טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעקבות גירושין, אני גר בשנה האחרונה אצל הורי והילדה נשארת לישון אצלי פעמיים בשבוע וכל סופ"ש שני לפי ההסכם.
לאחרונה קיבלתי הצעה לעבור לגור בדירה גדולה עם עוד 2 שותפים רווקים, חברים טובים מאוד שלי, כאשר לבת שלי יהיה חדר אישי משלה בדירה.
ההצעה מאוד אטרקטיבית בעיני: נוחה כלכלית, קרובה להורים במידת הצורך, ומרגשת אותי כחוויה בפני עצמה.
אציין שאני מכיר את החברים כבר המון שנים וסומך בצורה מלאה שלא יפגעו בחינוך של הילדה או יחשפו אותה למשהו שלא ראוי לגילה, ויכבדו את המרחב והצרכים שלה כילדה. אופי המחייה של שלושתנו הוא רגוע, ולא פרוע.
על פניו נשמע נהדר אך עם זאת יש בי קצת חשש מה תהיה ההשפעה על הילדה לגור בדירה כזו.
אשמח לשמוע המלצות/אזהרות האם ואיך לעשות את הצעד הזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד