טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, מזה קצת יותר משנה אני נוסעת יום, יומיים בשבוע לעזור לאחיינית שלי שהיא אם נשואה לשלושה ילדים בגילאי 6,4,1. לפני הולדת הבן השלישי שני הגדולים קבלו את תשומת ליבי כל אימת שרצו בה, כאשר נולד הילד השלישי, גם הביקורים שלי גדלו ופחתו בהתאם ללו"ז שלי אבל תמיד דאגתי כמיטב יכולתי לא לקפח אף אחד אולם עם תחילת שנת הלימודים בן השש החל ללכת לבית הספר ולחוגים ומן הסתם היה עסוק בשעות המעטות שהייתי שם בימי ראשון. עד לפני שבוע הכל התנהל כרגיל עד שאמם שלחה לי הודעת ווטסאפ שבו היא כתבה שהילד בן השש אמר לאחותו בת ה4 " את יודעת ---, תמר כבר לא אוהבת אותנו יותר היא אוהבת רק את --- (קרי, התינוק). שאלתי האם בן שש שהוא על הרף האוטיסטי, ילד נבון מאד, סקרן ומתפתח מעל הממוצע, יעלה בדעתו לאמר משפט שכזה או שמא זה ספין של אמו מסיבות שלא אפרט כאן. תודה לתשובתך ויום נעים, תמר הראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד