יחסי משפחה מורחבת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסי משפחה מורחבת
    חגית
    22/05/2008

בתי, ילד לא אכלנית, בלשון המעטה.
    היא ינקה כמעט בלעדית עד גיל שנה (סרבה לבקבוק או לכל אוכל מוצק).
    ההורים של בעלי, בכל הזדמנות, מאשימים אותי בכך שהיא לא אכלנית כי מגיל קטן הייתי צריכה לתת לה בקבוק כתוספת (מה שאני מתנגדת לו).
    כשבתי הייתה קטנה יותר כמובן שזה היה משמעותי יותר, יומיומי וגרם ליחסים עכורים.
    כעת, אני בהריון שני וכבר התחילו ה"נדנודים" ושוב מסכת אשמות כמו: הקטנה לא אוכלת בגללך, תתנהגי אחרת עם התינוקת הבאה, צריך בקבוק מהיום הראשון וכו'.
    יצויין כי הלחץ הזה גרם לי לעשות הרבה טעויות עם בתי, ובין היתר ובעיקר, האכלה תוך הסחות דעת...מה שלדעת הרופאים הוא זה שגרם לבעיה ומה שמכעיס אותי כי הלחץ לעשות את זה נבע מהם.
    הבעיה שלי היא לא כיצד לנהוג עם בתי אלא עם הוריו של בעלי, שכן איני רוצה שמערכת היחסים תחזור למקום של האשמות וכעס הדדי...שהיה קיים ברקע גם כשלא בוטא מילולית וגם כשבוטא.
    כיצד עליי לנהוג?
    כיצד עליי לשמור על קור רוח שכן רק שאני שומעת על הנושא ה"פיוזים" שלי מתעוררים.
    אגב, כל ההסברים, הכתבות והמאמרים שהראתי להם בנושא פשוט "יצאו מהאוזן השניה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי משפחה מורחבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשכחתי?!

חגית
    25/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, אבל אנסה לענות

לירון און
    26/05/2008

חגית שלום
    ראשית- סליחה על העיכוב במתן התגובה.
    וכעת להתיחסותי-
    את מתארת מקרה סבוך שבו את מתנהלת מזה זמן רב.
    סבורני כי שום עצה חכמה שתקבלי כאן
    לא תסייע לך "לישוב הסיכסוך".
    יתכן שצריך להכיר בכך שלא ניתן גם לשמר על יחסים תקינים,
    וגם לסבול התערבויות חוזרות ונישנות באופן בו את מגדלת את ילדיך.
    ומה לגבי בעלך?
    בקיצור- קצרה היריעה...
    אתם כזוג תצטרכו לשבת יחד ולהחליט האם להמשיך ולחיות עם המצב הזה או לעשות שינוי.
    זה יהיה שינוי חד וכואב- לא יהיו בו מנצחים, אבל אולי בסופו תצאו מהמעגל הזה...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו