טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ,האמת שאני לא יודעת אם אני פונה לפורם הנכון ,רציתי לדעת האם תינוקת בגיל 9 חודש זה הגיוני שהיא ,אני אפילו לא יודעת איך להגדיר את זה פשוט כשאני מחזיקה אותה עליי מחבקת אותה כשהרגליים שלה פשוקות אז היא מתחככת ועסוקה בזה וזה מדאיג אותי גם כי אני לא יודעת למה היא עושה את זה וגם היא עוד מעט נכנסת למסגרת ואני חא יודעת איך היא תהיה שם כלומר איך יתייחסו כשהיא תעשה את זה אני בחרדות בשבילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רחלי זה לא אוננות וזה לא התנהגות מינית.אברי המין מעוצבבים באחישנם והם מגורים וגורים לגרוי יותר מאשר אברים אחרים זה כעין גרוד. ילדים בכל הגילאים משפשים את המקום או מתחכחים כדי להרגע ולהרגיע את הגירוי. מסבירים לילדה שלא עושים את זה בפומבי .אלה רק בפרטיות.זה עובר וזה לא מצביע על שום בעיה .תמשיכי לגדל את הילדה שלך בכיף בהנאה וברגיעה טובי פלד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד