מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב חברתי ודאגה בילתי פוסקת מצידילילי13/03/2018
הי ילדה בת חמש וחצי שלדעתי קצת מיתקשה חברתית(הצוות בגן כולל הגננת חושבים אחרת וכל אימת שאני שואלת אומרים שהכל תקין ושהיא נבונה יודעת להיסתדר ולעמוד על שלה ושיש לה חברות)זה גם דו כילאי והיא בעצם הבוגרת שם יחסית להזמנות שיש כשאוספים היא פחות מוזמנת (לפחות לתחושתי אולי אני טועה )היא כן מזמינה בקטנה וכן הולכת לחברות אבל שוב לא בצורה טינטנסיבית.היא ילדה שמצד אחד מצטיירת לי כחזקה עומדת על שלה ושטלטנית ואז ליפרקים יש סיטואציות חברתיות שידה על התחתונה והיא פיתאום מיצטיירת כ"חלשה" בעיני. כל המצב מאוד מדאיג ומלחיץ ומעציב אותי ברמה של מדיר שינה מעיניי אני ממש לא יודעת אם זה בראש שלי או שיש לזה אחיזה במציאות אשמח לתדעתכם המלומדת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דאגות יתר לילדים
טובי פלד14/03/2018שלום לילי יש לך דאגות יתר שזה בעצם תהליך חרדתי אין סופי.חרדות אלה פוגעות בילדה שלך מחלישות אותה , פוגעות בביטחון העצמי. כמו כן הם גם פוגעות בבריאות שלך עלולות לגרום למחלות ומפחיתות את היכולת שלך לעבוד ביעילות. בזבוז אנרגיה ללא תועלת ורק נזק
אני מציע שתטפלי בעצמך ותשימי לעצמך מטרה לפחד פחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב חברתי ודאגה בילתי פוסקת מצידי
לילי14/03/2018האם לדעתך יש לי סיבה לדאגה ע"פ מה שסיפרתי בהודעה ?האם לפי מה שאני מספרת יש לה באמת בעיה חברתית או שזה רק הליץ שלח תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)