מצב חברתי ודאגה בילתי פוסקת מצידי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצב חברתי ודאגה בילתי פוסקת מצידי
    לילי
    13/03/2018

הי ילדה בת חמש וחצי שלדעתי קצת מיתקשה חברתית(הצוות בגן כולל הגננת חושבים אחרת וכל אימת שאני שואלת אומרים שהכל תקין ושהיא נבונה יודעת להיסתדר ולעמוד על שלה ושיש לה חברות)זה גם דו כילאי והיא בעצם הבוגרת שם יחסית להזמנות שיש כשאוספים היא פחות מוזמנת (לפחות לתחושתי אולי אני טועה )היא כן מזמינה בקטנה וכן הולכת לחברות אבל שוב לא בצורה טינטנסיבית.היא ילדה שמצד אחד מצטיירת לי כחזקה עומדת על שלה ושטלטנית ואז ליפרקים יש סיטואציות חברתיות שידה על התחתונה והיא פיתאום מיצטיירת כ"חלשה" בעיני. כל המצב מאוד מדאיג ומלחיץ ומעציב אותי ברמה של מדיר שינה מעיניי אני ממש לא יודעת אם זה בראש שלי או שיש לזה אחיזה במציאות אשמח לתדעתכם המלומדת תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגות יתר לילדים

טובי פלד
    14/03/2018

שלום לילי יש לך דאגות יתר שזה בעצם תהליך חרדתי אין סופי.חרדות אלה פוגעות בילדה שלך מחלישות אותה , פוגעות בביטחון העצמי. כמו כן הם גם פוגעות בבריאות שלך עלולות לגרום למחלות ומפחיתות את היכולת שלך לעבוד ביעילות. בזבוז אנרגיה ללא תועלת ורק נזק
    אני מציע שתטפלי בעצמך ותשימי לעצמך מטרה לפחד פחות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב חברתי ודאגה בילתי פוסקת מצידי

לילי
    14/03/2018

האם לדעתך יש לי סיבה לדאגה ע"פ מה שסיפרתי בהודעה ?האם לפי מה שאני מספרת יש לה באמת בעיה חברתית או שזה רק הליץ שלח תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו