טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי ילד בכתה א' והשבוע הוא שאל אותי איך מאייתים "סקס". מסתבר שחברו הראה לו איך לגלוש באינטרנט ולראות בחורות ערומות. מה עליי לעשות? כיצד עליי להתמודד מולו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי ימית אני מתאר לעצמי את גודל התדהמה והמבוכה שאחזה בך! כיום יש תוכנות רבות אשר אינן מאפשרות גלישה פתוחה באתרים הכוללים תוכן שאינו מותאם לילדים. כל ספק אינטרנט מציע תוכנה שכזו. לכן ברמת המציאות- התקיני אחת. במישור הפסיכולוגי- הסבירי לילד, מהו סקס, (מילה באנגלית המציינת את פעולת ההתרבות, למשל). חוץ מזה הבהירי לו כי ברשת יש כל מיני תכנים אלימים או כאלו המכילים תוכן שאינו מתאים לילדים, (ממש כמו בטלוויזיה). הסבירי לו כי בתכנים אלו יש סכנה של ממש בצפייה, וכן שבחי אותו כי אמר לך מה שאמר לו חברו. הסבירי לו את מטרת הגבלת הצפייה באינטרנט ובטלויזיה ואמרי, כי שיהיה מבוגר יוכל להחליט בעצמו במה לצפות. כעת פני להוריו של החבר ודווחי להם על הנעשה. בהצלחה לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד