ילדה מקובלת שלא משתפת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה מקובלת שלא משתפת
    לילי
    28/03/2018

ילדה ועיניני חברה
    שלום ביתי בת חמש וחצי ושמתי לב שיש ילדה אחת בגן שהיא מקובלת והבנות הרבה סביבה והרבה פעמים היא בוחרת לא לשתף א ת הבת שלי כשחבורה של בנות משחקות יחד ז"א שכשהן משחקות ביתי ניגשת ע"מ להיצטרף והיא מחילטה שניא לא צשותף כיצד עלי לינהוג? ע"מ לעזור להיתי כמובן ששתיתפתי את הגננת והמטפלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה מקובלת שלא משתפת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה לא מקובלת על המקובלת

טובי פלד
    29/03/2018

שלום לילי
    יש כלמיני סיבות מדוע ילדים וילדות חווים דחייה חברתית במקרה שלך חסרים פרטים. יכול להיות שהיא עצמאית וחזקה ומהווה איום על המקובלת אולי חרדה ובישנית .את לא יכולה להתערב יותר מדי בחיי החברה שלה זה רק יזיק לה. כן כדאי לתת לילדה הדרכה ולעזור לה להתמודד. או בעצמך או עם איש מקצוע . בכל אופן זהו קושי קטן שיעבור .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה מקובלת שלא משתפת-המשך שאלה

לילי
    29/03/2018

אוקי אז להיתעלם?היא לא ילדה מאוד חלשה ולכן לא הרור לי מה פשר היעיניין בעבר הן היו די חברות ואני ממש מרגישה שכאילומיש לה משהו נגדה (כמו אדם מבוגר שמישהו "לא הא לו טוב")זה מדאיג אותי כי אותה ילדה אהודה על הבנות ואני חוושת שניא סוג של ממדברת את ביתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טובי פלד
    29/03/2018

שלום לילי
    הדאגה שלך מובנת .אני מציע לך לא להתערב יותר בגן עצמו ועם הילדות.
    כן לדבר עם הילדה לנסות להבין למה זה קורה ולהדריך אותה ולעודד אותה , לשמח אותה, לערב גם את האבא ולהפחית את הפחד שקרה לילדה משהוא נורא והיא תהיה אומללה כל חייה.
    היא ילדה חזקה וטובה ותתמודד בהצלחה. תשדרי לה אמונה בעצמה ובלי כעס.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו