מריבות בין אחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מריבות בין אחים
    גילה
    25/05/2008

יש לי בעיה שאני בטוחה שכל הורה ניתקל בה, אך אני לא יודעת כיצד להתייחס אליה ואשמח לעיצה. יש לי 2 ילדים בת 3 ובן שנה, שניהם ילדים טובים ומקסימים , על בתי מעידות הגננות והמטפלות שהיא ילדה ממושמעת,עוזרת לכולם ומדי יום מחלקים לי עשרות מחמאות עליה. בני כרגע אצל מטפלת. הבעיה היא שלאחרונה כל צעצוע שבני רוצה לשחק איתו היא חוטפת לו מהיד וטוענת שזה הצעצוע שלה, ושלא יגע. כמובן שהיא עצמה לא מעוניינת לשחק במשחק זה ורק מניחה אותו בצד ולא מאפשרת לבני לשחק בו, הוא מצידו מתחיל לצרוח. גם כאשר יש לי 2 צעצועים שניראים אותו הדבר היא לא מוכנה שישאר אצלו. ניסתי לוותר לה, ניסיתי להסביר לה שהמשחקים שייכים לכולם ושיש לחלוק, כלום לא עוזר. מה עלי לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריבות בין אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשכחתי?

גילה
    26/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעצועים?!

לירון און
    28/05/2008

שלום מזי.
    מובן שאלו לא הצעצועים אלה סממנים לכך שביתך הבכורה מתחילה לחוש בנוכחות של אחיה הקטן ובמשמעות של ילד נוסף עימו היא תצטרך מעכשיו ולהבא להתחלק בדברים רבים שעד כה היו שלה.
    אני מציע ראשית להבין שזהו שלב והוא יעבור ובמקביל-
    לקבוע צעצועים שאכן יהיו רק שלה ויוחזקו במקום מסוים שהוא רק שלה,
    במקביל- כל שהאר שייכים לכולם וזו אמירה חד משמעית!
    אם היא חוטפת צעצוע מהצעצועים ששיכים לכולם מאחיה צריכים להטיל סנקציה פשוטה-\למשל הרחקה למשך דקותיים מהמקום,
    וכך לעשות בכל פעם שצעצוע כזה נחטף.
    מקווה שיעזור.
    וזכרי- הכי חשוב זה לא טיפ או עונש כזה או אחר אלא מדיניות עקבית!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו