מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מריבות בין אחיםגילה25/05/2008
יש לי בעיה שאני בטוחה שכל הורה ניתקל בה, אך אני לא יודעת כיצד להתייחס אליה ואשמח לעיצה. יש לי 2 ילדים בת 3 ובן שנה, שניהם ילדים טובים ומקסימים , על בתי מעידות הגננות והמטפלות שהיא ילדה ממושמעת,עוזרת לכולם ומדי יום מחלקים לי עשרות מחמאות עליה. בני כרגע אצל מטפלת. הבעיה היא שלאחרונה כל צעצוע שבני רוצה לשחק איתו היא חוטפת לו מהיד וטוענת שזה הצעצוע שלה, ושלא יגע. כמובן שהיא עצמה לא מעוניינת לשחק במשחק זה ורק מניחה אותו בצד ולא מאפשרת לבני לשחק בו, הוא מצידו מתחיל לצרוח. גם כאשר יש לי 2 צעצועים שניראים אותו הדבר היא לא מוכנה שישאר אצלו. ניסתי לוותר לה, ניסיתי להסביר לה שהמשחקים שייכים לכולם ושיש לחלוק, כלום לא עוזר. מה עלי לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשכחתי?
גילה26/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעצועים?!
לירון און28/05/2008שלום מזי.
מובן שאלו לא הצעצועים אלה סממנים לכך שביתך הבכורה מתחילה לחוש בנוכחות של אחיה הקטן ובמשמעות של ילד נוסף עימו היא תצטרך מעכשיו ולהבא להתחלק בדברים רבים שעד כה היו שלה.
אני מציע ראשית להבין שזהו שלב והוא יעבור ובמקביל-
לקבוע צעצועים שאכן יהיו רק שלה ויוחזקו במקום מסוים שהוא רק שלה,
במקביל- כל שהאר שייכים לכולם וזו אמירה חד משמעית!
אם היא חוטפת צעצוע מהצעצועים ששיכים לכולם מאחיה צריכים להטיל סנקציה פשוטה-\למשל הרחקה למשך דקותיים מהמקום,
וכך לעשות בכל פעם שצעצוע כזה נחטף.
מקווה שיעזור.
וזכרי- הכי חשוב זה לא טיפ או עונש כזה או אחר אלא מדיניות עקבית!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)