בן 4 מדאיג אותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 4 מדאיג אותי
    עמית
    18/05/2018

היי,
    בני ,4 וחצי, נמצא בגן עירייה ושיתף אותנו שישנם שני ילדים שמציקים מעליבים ומרביצים לו . שוחחתי ים הגננת בעבר שאמרה שהוא מגזים וזה לכ ממש כך .אתמול שוב חזר ובכה נורא ואמר שהוא לא מספר לגננת כי היא רק מושיבה את הילדים לידה וזה לא עוזר .
    הגננת דוגלת רק בחיבוקים ואהבה שזה מקסים אבל הילד שלי מקשיב לה ומסרב להגן על עצמו.
    חשוב לי לציין שעד גיל 3 היה מטופל בבתי חולים עקב מחלה מה שגרם לו לדעתי להיות בנוסף על אופיו העדין עוד יותר רגיש עדין.
    בעלי דואג מה יהיה בהמשך ושהוא הקורבן בגן בגלל הפחב שלו להחזיר והעדינות שלו .
    איך אני יטולה לחזק אותו ולתת לו ביטחון?
    ניסינו חוגים כמו גודו או התעמלות והוא מסרב שיגעו בו.
    אני לא מעודדת לאלימות כלל אבל מפחיד אותי שיהפוך לקורבן הקל של הילדים השובבים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4 מדאיג אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד עדן בן 4

טובי פלד
    18/05/2018

שלום עמית
    כדאי שתפנו לייעוץ באופן אישי כי כל העצות שקיבלתם עד עכשיו לא סיפקו אתכם..הילד שלכם פוחד להגן על עצמו. כנראה פוחד מתוקפנות. כדאי שאתם בתור ההורים תקבלו הדרכה כיצד לחזק אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו